lifestyle

Η Ιωάννα Τούνη δείχνει το ένα από τα δύο υπερπολυτελή σπίτια της στη Θεσσαλονίκη – «Πεθαίνω να φτιάχνω ονειρεμένα σπίτια»

Η Ιωάννα Τούνη εκτός από επιτυχημένη influencer, έχει αποδείξει ότι έχει και επιχειρηματικές ικανότητες αφού διευθύνει εταιρεία με ρούχα και ετοιμάζει προς εκμετάλλευση τα σπίτια της στην Θεσσαλονίκη.

Σήμερα Πέμπτη (30.05.2024) η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα για δουλειές, μία εκ των οποίων είναι η ανακαίνιση των σπιτιών που έχει αγοράσει. Η γνωστή influencer ανέβασε βίντεο σε stories της στο Instagram και έδειξε στους ακολούθους της το ένα από τα δύο σπίτια που ετοιμάζει στην Θεσσαλονίκη, αφήνοντάς τους με το στόμα ανοιχτό. 

«Είμαι περίεργη να δω πως αυτό που βλέπεις (στην εικόνα) θα γίνει αυτό εδώ στον χώρο. Στέφανε θα κάνεις πάλι τα “άμπρα κατάμπρα” σου; Εγώ σου έχω εμπιστοσύνη γιατί είδα το δικό μου σπίτι στη Θεσσαλονίκη που ήταν χρέπι, πως το έκανες που έχει γίνει υπερ.. μη βρίσω, σπίτι ωραίο», είπε στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη μιλώντας στον συνεργάτη της. 

Η ίδια έγραψε στο ίδιο βίντεο: «Έχουμε έρθει με τον guru των σπιτιών και της διακόσμησης στα σπίτια που σας είπα πως αγόρασα στη Θεσσαλονίκη προς εκμετάλλευση. Έχουν ολοκληρωθεί τα 3D και περνάμε στην υλοποίηση».

«Έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά. Να ξεκινήσουμε λέω γρήγορα γρήγορα να φτιάξουμε τα σπίτια τα ονειρεμένα. Πεθαίνω, τρελαίνομαι με αυτά. Το να φτιάχνω σπίτια με τον Στέφανο είναι το πλέον αγαπημένο μου» είπε ενθουσιασμένη η Ιωάννα Τούνη σε δεύτερο βίντεο.

«Μου στέλνετε ήδη φουλ εταιρίες για συνεργασία για τα σπίτια αλλά επειδή δεν θα προλάβω να απαντήσω, ό,τι σχετικό θέλετε, σαν ανεβάζω το email του Στέφανου», ενημέρωσε σε τρίτο βίντεο.

 

«Έχω πάρει στη Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» είχε πει η Ιωάννα Τούνη τον περασμένο Μάρτη.

To άρθρο Η Ιωάννα Τούνη δείχνει το ένα από τα δύο υπερπολυτελή σπίτια της στη Θεσσαλονίκη – «Πεθαίνω να φτιάχνω ονειρεμένα σπίτια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button