lifestyle

Η Ιωάννα Τούνη απαντά στις αντιδράσεις για τις πανάκριβες αγορές της – «Δεν ευθύνομαι που δεν έχεις χρήματα για σουπερμάρκετ»

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στις ΗΠΑ και οι αγορές που έκανε σε εμπορικό κέντρο προκάλεσαν ποίκιλα σχόλια.

Σύμφωνα με όσα είπε η Ιωάννα Τούνη μέσα από βίντεο που ανέβασε σε Instagram και TikTok έκανε αγορές στο εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands, καθώς όπως αναφέρει δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30%  οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Tik Tok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια.

Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια.

Η Ιωάννα Τούνη φορώντας το μαύρο σακάκι που αγόρασε άρχισε να χορεύει από τη χαρά της λέγοντας: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα».

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε την αλληλεπίδραση των διαδικτυακών της φίλων, δημιουργώντας έτσι ποικίλα σχόλια κάτω από το βίντεο αλλά και τις τιμές που παρουσίασε.

 

@j.touni Τι σου άρεσε περοσσότερο;????❤ #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Αρκετοί από τους followers της κατέκριναν το απόσπασμα την ώρα που τόσοι συνάνθρωποί μας καθημερινά «παλεύουν» για τα βασικά αγαθά.

«Είμαστε κ εμεις που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο ) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», της έγραψε ένας χρήστη του ΤikTok με την Ιωάννα Τούνη να απαντά «Συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γιαυτό».

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα σχόλια υποστήριξης για την Ιωάννα Τούνη και την πορεία της τα τελευταία χρόνια χρόνια.

Δες μερικά από τα σχόλια κάτω από το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Tik Tok:

To άρθρο Η Ιωάννα Τούνη απαντά στις αντιδράσεις για τις πανάκριβες αγορές της – «Δεν ευθύνομαι που δεν έχεις χρήματα για σουπερμάρκετ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button