Πολιτική

Η Θεανώ Φωτίου έστειλε στο διάολο την Όλγα Κεφαλογιάννη στη Βουλή – «Έκρηξη» από την υπουργό Τουρισμού

Κατακόρυφα ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή, με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τη Θεανώ Φωτίου να έχουν ένα ιδιαίτερα θερμό επεισόδιο μεταξύ τους.

Την ώρα που τον λόγο είχε η Όλγα Κεφαλογιάννη ακούστηκε η Θεανώ Φωτίου να λέει «άι στο διάολο», πυροδοτώντας την έκρηξη της υπουργού Τουρισμού.

«Τί είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!», απάντησε η Όλγα Κεφαλογιάννη με τη Θεανώ Φωτίου να υποστηρίζει πως δεν είπε τίποτα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η κυρία Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες. «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά», σχολίασε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Κυριαζίδης εξήγησε ότι η υπουργός έχει αυτή την δυνατότητα, με την κ. Φωτίου να επιμένει, «από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή».

«Επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας», είπε η κυρία Κεφαλογιάννη και ακολούθησε ο παρακάτω «καυτός» διάλογος:

Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Φωτίου: Άει στο διάολο

Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!

To άρθρο Η Θεανώ Φωτίου έστειλε στο διάολο την Όλγα Κεφαλογιάννη στη Βουλή – «Έκρηξη» από την υπουργό Τουρισμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button