lifestyle

Η Ελεονώρα Μελέτη «έριξε» την ψήφο της για τις Ευρωεκλογές – Ψήφισε στον Πειραιά

Στον Πειραιά βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα (09.06.2024) για να ασκήσει τα εκλογικά της δικαιώματα, η οποία είναι και υποψήφια με την ΝΔ στις Ευρωεκλογές.

Η παρουσιάστρια κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία και στόχο έχει να θίξει κοινωνικά ζητήματα που χρίζουν προσοχής και να αναδείξει προβλήματα στα οποία πρέπει να δοθούν έμφαση, όπως οι κοινωνικές ανισότητες, η οικογενειακή βία. Η Ελεονώρα Μελέτη ψήφισε στην περιοχή της που είναι ο Πειραιάς, δείχνοντας ιδιαίτερα χαρούμενη.

Φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Tlife.gr δείχνουν την υποψήφια ευρωβουλευτή απλή χωρίς μακιγιάζ φορώντας μία ροζ κοντομάνικη μπλούζα και μακριά φλοράλ φούστα να ρίχνει την ψήφο της στην κάλπη.

Τα στιγμιότυπα με την Ελεονώρα Μελέτη τραβήχτηκαν μέσα από αίθουσα σχολείου.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε πώς της έγινε η πρόταση για τις ευρωεκλογές και γιατί τη δέχτηκε, λέγοντας: «Η ατζέντα που μού παρουσιάστηκε ήταν ο βασικός πυλώνας που δέχτηκα αυτή την υποψηφιότητα. Η ατζέντα αυτή είναι αμιγώς κοινωνική, αφορά σε θέματα που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο. Και δε θέλω να εστιάζω μόνο στις γυναίκες, γιατί υπάρχουν κι άλλες ομάδες πληθυσμού που έχουν ανάγκη από φροντίδα. Οι γυναίκες πρωταγωνιστούν στις κοινωνικές ανισότητες.

Νομικά θεωρούμαστε όλοι ίσοι, κοινωνικά είμαι σίγουρη ότι σε πολλά πεδία δράσης υπάρχει βαθιά κοινωνική ανισότητα κι εδώ θεωρώ ότι η Ευρώπη χρειάζεται», και τόνισε ότι παρακολουθεί τις δημοσκοπήσεις που τη δείχνουν σε εκλόγιμη θέση αλλά προτιμά να μη βασίζεται σε αυτές.

To άρθρο Η Ελεονώρα Μελέτη «έριξε» την ψήφο της για τις Ευρωεκλογές – Ψήφισε στον Πειραιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button