lifestyle

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον γιο τους

Εντυπωσιακή και ντυμένη στα λευκά ήταν η Ελένη Φουρέιρα στην χτεσινή (08.05.2024) βάφτιση του γιου της με τον Αλμπέρτο Μποτία. 

Πολλοί φίλοι και γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έδωσαν το παρών στη βάφτιση του παιδιού της Ελένης Φουρέιρα. Ο μικρός που είναι μόλις 1,5 έτους, πήρε και επισήμως το όνομά του, το οποίο είναι Ερμής. Ανάμεσα στους νονούς του μωρού ήταν η αδερφή της τραγουδίστριας, Ιωάννα και ο προσωπικός της βοηθός, ο Βασίλης Σιμσιρίκης.

«Εύχομαι ο γιος μου να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του. Μακάρι να μοιάζει στον μπαμπά του γιατί εγώ είμαι λίγο τρελιάρα, οπότε δεν ξέρω πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου στον γιο μου», είχε αναφέρει σε δηλώσεις της η Ελένη Φουρέιρα.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο γνωστός ποδοσφαιριστής προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή, υπάρχουν πολύ λίγα στιγμιότυπα και από το πάρτι που ακολούθησε.

Όσον αφορά τον στολισμό του πάρτι, είχε θέμα τον θεό Ερμή και τα φτερά που είχε στα σανδάλια του, ενώ όλα κινούνταν στις αποχρώσεις του μπλε.

Επίσης, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, είχε στηθεί με μεγάλα φωτιζόμενα γράμματα το όνομα του νεοφώτιστου στον χώρο εκδηλώσεων στο Σούνιο, όπου έγινε το πάρτι μετά την βάφτιση και επίσης υπήρχε και photobooth, έτσι ώστε οι καλεσμένοι να μπορούν να βγάλουν τις δικές τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button