lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – «Απολαμβάνοντας τα τζιτζίκια»

Μία γρήγορη εξόρμηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (22-24.06.2024) και «πετάχτηκε» μέχρι την Άνδρο.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης περνάει ώρες χαλάρωσης στο σπίτι που διαθέτει στο νησί της Άνδρου, εκμεταλλευόμενη την αργία του Αγίου Πνεύματος. Η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους followers της για τις μίνι διακοπές της μέσω post στο Instagram.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία στα social media, όπου φαίνεται να χαλαρώνει μέσα στο καταπράσινο δασάκι στα Άχλα του νησιου.

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της έχουν φτιάξει ένα όμορφο παράδεισο που εκτός από το πετρόχτιστο σπίτι τους, έχουν δημιουργήσει και μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, το Όναρ.

«Στην σκιά των πλατάνων, απολαμβάνοντας το τραγούδι των τζιτζικιών» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Εκτός από την πέτρινη μεζονέτα και την ξενοδοχειακή μονάδα, η Ελένη έχει το δικό της μποστάνι που πολλές φορές έχει αναφερθεί σε αυτό μέσα από τις εκπομπές της.

To άρθρο Η Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – «Απολαμβάνοντας τα τζιτζίκια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button