Πολιτική

Η βόλτα Κασσελάκη με το τρένο, οι selfies στην Ερμού και το γεύμα με δημοσιογράφους στο Θησείο πριν τις κάλπες

Μόλις ένα 24ωρο πριν το άνοιγμα της κάλπης για τις Ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και έκανε βόλτα, ενώ παραχώρησε γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες.

Μετά την ολοκλήρωση της προεκλογικής του εκστρατείας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε στο κέντρο της Αθήνας, νωρίτερα σήμερα (08.06.2024). Πιο συγκεκριμένα, πέρασε από το Μοναστηράκι, το Θησείο, μπήκε στον ηλεκτρικό μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ και το σκυλάκι τους τη Φάρλεϊ. Όλα αυτά οδεύοντας στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές.

Σε ταβέρνα του κέντρου πήγε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με τους πολιτικούς συντάκτες, όπου χαιρέτησε και φωτογραφήθηκε με το προσωπικό αλλά και τους πελάτες που βρίσκονταν στο μαγαζί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στον εμπορικότερο δρόμο της χώρας, την Ερμού, και έκατσε να ακούσει πλανόδιους καλλιτέχνες που έπαιζαν μουσική και τραγουδούσαν, όπως συνηθίζουν να βρίσκονται καθημερινά.

Μαζί με κόσμο που βρισκόταν εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης τσούγκρισε ένα ποτήρι ούζο.

Ο αρχηγός τη αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τη βόλτα του στο Μοναστηράκι ανέβηκε στο τρένο του ηλεκτρικού και πήγε προς το Θησείο.

Σε ένα στιγμιότυπο, μάλιστα, φαίνεται να «χτυπά» εισιτήριο όπως προβλέπεται για όλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «έκλεισε» την προεκλογική του εκστρατεία στην Πάτρα με την τελευταία του ομιλία στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

To άρθρο Η βόλτα Κασσελάκη με το τρένο, οι selfies στην Ερμού και το γεύμα με δημοσιογράφους στο Θησείο πριν τις κάλπες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button