Πολιτική

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης ανάγκασε τον Μητσοτάκη να φέρει το νόμο για τον γάμο των ομόφυλων

Μια φράση που είπε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, Άρης Σπηλιωτόπουλος, για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αναμένεται να συζητηθεί αλλά και να προκαλέσει αντιδράσεις. 

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» του Action24 ισχυρίστηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ανάγκασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. 

«Εμείς μείναμε συνεπείς στις ιδέες και τις απόψεις μας σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος «αγκάλιασε» την λαϊκοδεξιά».

Κληθείς να απαντήσει πως το λέει αυτό ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει σημασία το τι έφερε εξαιτίας του κ. Κασσελάκη». 

Δείτε το βίντεο 

 

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε μιλήσει για την ισότητα στον γάμο πολύ πριν εμφανιστεί ο κ. Κασσελάκης και μάλιστα έχει εδώ και χρόνια οικονομικό σύμβουλο τον κ. Πατέλη ο οποίος έχει μιλήσει ανοικτά για τον γάμο του με τον σύντροφό του είπε: «Αυτό είναι και λίγο αυτό που ονομάζουμε «ροζ πολιτική» γιατί όταν είσαι 4 χρόνια κυβέρνηση και δεν το έχεις φέρει, και μας έλεγε κοιτάξτε έχω αυτόν, όχι γιατί είναι καλός αλλά γιατί είναι διαφορετικός.

Ήρθε ο κ. Κασσελάκης και αναγκάστηκε για να εμποδίσει και άλλη διαρροή να φέρει το γάμο των ομόφυλων.

To άρθρο Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης ανάγκασε τον Μητσοτάκη να φέρει το νόμο για τον γάμο των ομόφυλων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button