lifestyle

Ηλίας Καμπακάκης: Είναι καλό παιδί ο Γιώργος Μαζωνάκης, με σοφία μέσα του

«Ήρθαμε κοντά, γίναμε φιλαράκια στο επίπεδο που μπορούσαμε» εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Καμπακάκης.

Στη συνεργασία που είχε πριν από λίγους μήνες με τον Γιώργο Μαζωνάκη, σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, αναφέρθηκε ο Ηλίας Καμπακάκης μιλώντας την Παρασκευή (31.05.2024) στον Νίκο Γεωργιάδη και την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» του OPEN.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένα κεφάλαιο ολόκληρο και δεν πλήττεις ποτέ μαζί του. Απόδειξη αυτού είναι ότι, όταν κατέβαινα από το πρόγραμμα, άλλαζα γρήγορα και έπαιρνα ένα – δυο φίλους μου για να πάμε σε μια γωνιά του μαγαζιού και βλέπαμε το πρόγραμμα.

Του έλεγα μάλιστα “να ξέρεις αυτό θα κάνω, θα πάω να σε ακούσω και θα είμαι εκεί”. Αυτό το έκανε και ο ίδιος, προς τιμήν του» υπογράμμισε, αρχικά, ο νεαρός τραγουδιστής.

«Πριν δουλέψουμε μαζί, την περίοδο των προβών, είχε έρθει μια μέρα κρυφά και έκατσε στην απέναντι πλευρά του μαγαζιού, που είναι και λίγο μακριά, ζήτησε ένα μικρόφωνο και μου έκανε φωνητικά σε όλο το πρόγραμμα. Ο Μαζωνάκης, έτσι; “Μην του πείτε τίποτα” είχε ζητήσει. Σπουδαίο. Γιατί; Γιατί περνούσε καλά και περνούσα και γω καλά, δηλαδή το χαιρόμασταν με τα παιδιά και την μπάντα».

  

«Ήρθαμε κοντά, βεβαίως. Φιλαράκια στο επίπεδο, ας πούμε, που μπορούσαμε. Είναι καλό παιδί ο Γιώργος Μαζωνάκης και παιδί με σοφία μέσα του. Δηλαδή πολλές κινήσεις και λέξεις του, αν κουβεντιάσεις μαζί του, εμπεριέχουν σοφία κατά τη δική μου άποψη.

Έχουμε κάνει ωραίες κουβέντες. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα την δικαστική του διαμάχη γιατί δεν εμβαθύναμε έτσι με τον Γιώργο στις κουβέντες μας» συμπλήρωσε ακόμα ο Ηλίας Καμπακάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

To άρθρο Ηλίας Καμπακάκης: Είναι καλό παιδί ο Γιώργος Μαζωνάκης, με σοφία μέσα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button