lifestyle

«Ζητώ από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες»

Για το τι θα ήθελε από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις νέες εκλογές μίλησε σήμερα (22.05.2023) ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Το βράδυ των εκλογών, ο Φώτης Σεργουλόπουλος «πέρασε» από το πάνελ της ΕΡΤ. Μιλώντας για την παρουσία στην εκλογική βραδιά, ο παρουσιαστής εξέφρασε μια επιθυμία του προς τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει.

Ζήτησε να βοηθήσει την οικογένειά του, ως μονογονεϊκή, ώστε να είναι ισότιμη με τις υπόλοιπες οικογένειες.

«Ζητώ από την καινούρια κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή, να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες οικογένειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατά τη διάρκεια συζήτησης με τη Τζένη Μελιτά και την καλεσμένη τους στο σημερινό Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, Λένα Αλκαίου.

   

Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει μια κόρη, συμφώνησε απόλυτα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και περιέγραψε μια δική της εμπειρία.

«Να σας πω τι έχω παρατηρήσει. Η κόρη μου είναι στην έκτη Δημοτικού και το βιβλίο της Γλώσσας λέει: οικογένεια είναι μαμά-μπαμπάς-παιδί-παππούς-γιαγιά. Γιατί πρέπει το 2023 η οικογένεια να είναι μόνο αυτή; Υπάρχουν κι άλλες μορφές οικογένειας.

Δε μπορεί λοιπόν ένα βιβλίο να επιβάλλει στο παιδί ότι αυτή είναι η οικογένεια. Δεν είναι μόνο αυτή η οικογένεια, υπάρχουν πολλές μορφές. Παιδιά που δεν έχουν μπαμπά ή μαμά και τα προσέχουν η γιαγιά ή ο παππούς», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Της κόρης μου ευτυχώς της έχω εξηγήσει από μικρή και αναγνωρίζει την οικογένειά της. Τώρα αυτό δεν είναι λιγάκι άβολο; Είναι πολλοί άνθρωποι που κάνουν παιδιά χωρίς σύντροφο για διάφορους λόγους, δεν έχουν το δικαίωμα;», αναρωτιέται στη συνέχεια η Λένα Αλκαίου.

   

«Πες ότι δύο άνθρωποι είναι μαζί και ο ένας γονιός παθαίνει κάτι. Το παιδί αυτό τι θα γίνει; Μπορεί να μείνει έκθετο και να πάει στο ορφανοτροφείο. Είναι πολλά τα θέματα και ζητάμε από το Κράτος να το δει αλλιώς το θέμα», κατέληξε η Λένα Αλκαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button