Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Ο γιος του Κώστα Μπακογιάννη Παύλος άσκησε για πρώτη φορά το εκλογικό του δικαίωμα

Ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, και ο γιος του, Παύλος, βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο που ανήκουν και «έριξαν» τις ψήφους τους για τις φετινές Ευρωεκλογές.

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή (09.06.2024) ψηφοφορία για την οικογένεια Μπακογιάννη, αφού ο πρωτότοκος γιος του Κώστα Μπακογιάννη ψήφισε για πρώτη φορά. Ο Παύλος, έχει κλείσει τα 17 του χρόνια και έχει πλέον το δικαίωμα του εκλέγειν. Πατέρας και γιος, μαζί πήγαν και «σταύρωσαν» το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών.

Με μία ανάρτηση στο Instagram, ο πρώην δήμαρχος έκανε γνωστή την πρώτη ψηφοφορία του παιδιού του, ανεβάζοντας selfie των δύο.

«17 και πρώτη φορά ψηφοφόρος. Συνειδητά και υπεύθυνα. Ένας ακόμα λόγος να είμαι ο πιο υπερήφανος μπαμπάς στον κόσμο. Παιδιά ψηφίστε! Μην αφήνετε τις ζωές σας στα χέρια των άλλων», έγραψε στη λεζάντα του post ο Κώστας Μπακογιάννης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis)

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Μπακογιάννης έχει 4 παιδιά, τον Παύλο, την Δανάη, την Ολυμπία και τον μικρό Δήμο που απέκτησε πριν 7 περίπου χρόνια με τη Σία Κοσιώνη.

To άρθρο Ευρωεκλογές 2024: Ο γιος του Κώστα Μπακογιάννη Παύλος άσκησε για πρώτη φορά το εκλογικό του δικαίωμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button