lifestyle

Γιάννα Τερζή για την κακοποίηση στην Eurovision: «Πολλοί πέφτετε μέσα»

Μία ανάρτηση έκανε, αναφορικά με τη χτεσινή σοκαριστική της αποκάλυψη, η Γιάννα Τερζή σχετικά με την ψυχολογική κακοποίηση που είχε υποστεί στην Eurovision το 2018.

Η Γιάννα Τερζή έκανε χθες μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τον άνθρωπο που την κακοποίησε ψυχολογικά όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision. Λίγο αργότερα η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε σε μία ανάρτηση, όπου έγραψε πως αρκετοί από όσους της έχουν στείλει μηνύματα συμπαράστασης, πέφτουν μέσα στην πρόβλεψή τους.

«Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Πολλοί με ρωτάτε για αυτό το άτομο κι ακόμη περισσότεροι πέφτετε μέσα.

Παρόλο που για αυτόν τον νάρκισσο «ο κόσμος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει» χαίρομαι να διαπιστώνω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο», έγραψε η Γιάννα Τερζή σε story της στο Instagram.

Χτες Μ. Τρίτη (30.04.2024), η Γιάννα Τερζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για πρώτη φορά για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε το 2018 όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision.

Υπενθυμίζεται πως η Γιάννα Τερζή εκπροσώπησε τη χώρα με το τραγούδι «Όνειρό μου» με το οποίο δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό.

 

To άρθρο Γιάννα Τερζή για την κακοποίηση στην Eurovision: «Πολλοί πέφτετε μέσα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button