Πολιτική

Ευάγγελος Αντώναρος: Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν την έλεγα για να δίνω ελπίδα

Απίστευτη δήλωση από τον υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αντώναρο, που λίγες μέρες μετά τη συντριπτική ήττα από τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, αποκάλυψε ότι… το έβλεπε, αλλά δεν το είπε!

Ο Ευάγγελος Αντώναρος βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του AtticaTV και εκεί αποκάλυψε ότι τη διαφορά των 20 μονάδων διαφοράς της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος τη… έβλεπε πριν από τις εκλογές, αλλά δεν μίλησε γιατί δεν ήθελε να «κόψει τα φτερά» των… συντρόφων του.

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά… θα μου πείτε “γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες ότι πας καλά;”. Γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες, να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους οι οποίοι έρχονται», είπε ο Ευάγγελος
Αντώναρος.

Φυσικά, οι δηλώσεις του «κυκλοφόρησαν» και… πρώτη τις «τσίμπησε» η Ομάδα Αλήθειας. Η οποία σε βίντεο που έφτιαξε, έβαλε και τις δηλώσεις του πριν από τις εκλογές, όταν έλεγε, μεταξύ άλλων, πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 32% με 33% και πως «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

To άρθρο Ευάγγελος Αντώναρος: Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν την έλεγα για να δίνω ελπίδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button