Αθλητικά

Επιστροφή Γκατσίνοβιτς στη Σερβία μετά από 2,5 χρόνια


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, 17:59

Η εκπληκτική σεζόν του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ, «εξαργυρώθηκε» με την κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης επιστρέφει στην εθνική Σερβίας 2,5 χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή. Ο «Γκάτσι» συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το φιλικό με την Ιορδανία στις 16 Ιουνίου στη Βιέννη και το προκριματικό του EURO 2024 εναντίον της Βουλγαρίας στις 20 Ιουνίου στο Λουντογκόρετς.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Σερβίας, ήταν το Νοέμβριο του 2020 σε ματς του Nations League με αντίπαλο τη Ρωσία. Στο σχετικό ποστάρισμα της ομοσπονδίας της χώρας του, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην επιστροφή του Γκατσίνοβιτς, η οποία χαρακτηρίζεται ως «επάξια».

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και «αναμενόμενη» αφού με εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 30 ματς πρωταθλήματος, ο Σέρβος άσος ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους στην εφετινή επιτυχία της ΑΕΚ.

Συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης θα δώσει ο Ματίας Αλμέιδα την προσεχή Δευτέρα (5 Ιουνίου) στην αίθουσα Τύπου της ΟΠΑΠ Αρένα.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, 18:01

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button