lifestyle

Η Δέσποινα Βανδή απαντά στις φήμες περί γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Θα χαμογελάσω και θα φύγω»

Μία απάντηση γεμάτη υπονοούμενα έδωσε η Δέσποινα Βανδή όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει  να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γύρισαν από την Μύκονο, όπου πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα. Την γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα του ΑΝΤ1, στην οποία η ίδια αποκάλυψε τα επαγγελματικά της σχέδια για το καλοκαίρι, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην Μαρίνα Σάττι και απάντησε στις φήμες περί γάμου, μετά το δώρο που της έκανε ο γνωστός ηθοποιός και σύντροφός της.

«Ετοιμάζω νέα συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο μαζί. Προηγείται ένα καλοκαίρι που θα κάνω κάποιες μεγάλες συναυλίες για τα 30 μου χρόνια (στο τραγούδι). Μεγαλώσαμε γίναμε 30 χρονών μουσικά γιατί αν με ρωτάς θα λέω έγινα 30. Θα κάνουμε συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με τους Kings και τον Mente Fuerte», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Και πρόσθεσε αναφορικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην φετινή Eurovision, την οποία θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»: «Εύχομαι στο κορίτσι μας καλή επιτυχία, να είναι ψύχραιμη γιατί φαντάζομαι ότι η σκηνή αυτή έχει ένα ειδικό βάρος. Να το απολαύσει, να το ευχαριστηθεί γιατί είναι υπέροχη και θα πάει πάρα πολύ καλά. Θα σκίσουμε».

Στο τέλος, η Δέσποινα Βανδή μόλις ρωτήθηκε για το δαχτυλίδι που της προσέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης και τις φήμες για γάμο, αρκέστηκε να πει: «Θα χαμογελάσω και θα φύγω».

To άρθρο Η Δέσποινα Βανδή απαντά στις φήμες περί γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Θα χαμογελάσω και θα φύγω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button