Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Φατίχ Τερίμ: Η αποτυχία στέλνει τον Τούρκο προπονητή στην έξοδο

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ο Φατίχ Τερίμ δείχνει να έχει “ημερομηνία λήξης” στον Παναθηναϊκό. Δύσκολα θα συνεχίσει ο Τούρκος προπονητής στον πάγκο της ομάδας.

Έντονη απογοήτευση φαίνεται πως υπάρχει στον Παναθηναϊκό, προς το πρόσωπο του Φατίχ Τερίμ, γεγονός που – σύμφωνα με τον ΑΠΕ αλλά και άλλα δημοσιεύματα- πιθανότατα στέλνει τον Τούρκο τεχνικό στην έξοδο από το “τριφύλλι”, το προσεχές καλοκαίρι.

Η κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα στα ματς της Super League, η… καταδικαστική -για τον τίτλο- εντός έδρας ήττα από τον έτερο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, Άρη, η “σκληρή” κριτική για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει ο Τούρκος τεχνικός τους αγώνες και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται το ρόστερ της ομάδας, φαίνεται πως έχουν προκαλέσει τις συγκεκριμένες “εξελίξεις” στην ομάδα.

Αν και στο μυαλό του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, υπήρχε ως βασική σκέψη η συνέχιση της κοινής πορείας τους και την επόμενη σεζόν (σκέψη που δεν κλονίστηκε ακόμη και μετά την σκληρή ήττα απ’ την ΑΕΚ στο ματς τίτλου), όσα έγιναν κι ακολούθησαν μετά το ματς με τον Άρη, τον οδηγούν σε αλλαγή πλεύσης, καθώς διαπίστωσε πως η όλη διαδικασία δεν έχει πλέον “επιστροφή”. Ο Φατίχ Τερίμ φέρεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη των διοικούντων.

Στην παρούσα φάση, αυτό που προέχει για τους “πράσινους” είναι να αποφορτιστεί η κατάσταση και να επανέλθει η ηρεμία στον Παναθηναϊκό σ’ αυτή τη διακοπή των 2,5 εβδομάδων έως το επόμενο ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στις 15 Μαΐου, για να προετοιμαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται ενόψει του τελικού της 25ης Μαΐου με τον Άρη στο “Πανθεσσαλικό”.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Παναθηναϊκός μπαίνει πλέον σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου προπονητή του, αφού ξεκαθαρίσει πρώτα το προφίλ και το προπονητικό μοντέλο με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Φατίχ Τερίμ: Η αποτυχία στέλνει τον Τούρκο προπονητή στην έξοδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button