Πολιτική

«Προσπάθησε να με πνίξει»! Η περιγραφή του Βασίλη Γραμμένου για το επεισόδιο στη Βουλή με τον Κωνσταντίνο Φλώρο

«Πάω καλύτερα. Είναι κάποιες ζαλάδες αλλά βρίσκομαι σπίτι μου. Από θύμα δε μπορώ να γίνω θύτης. Αν και κάποιοι προσπαθούν να με μετατρέψουν σε θύτη» είπε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλης γραμμένος στο LiveNews, περιγράφοντας το επεισόδιο στη Βουλή με τον Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Ο θεσμός της οικογένειας και της μητέρας είναι ιερός» τόνισε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας ότι δεν έβρισε ποτέ τον Κωνσταντίνο Φλώρο με τον οποίο έγινε το επεισόδιο στη Βουλή.

«Έχω ρινικό κάταγμα με διάγνωση του ΓΝΑ. Έχω μια κάκωση στον ώμο και άλλη μία στο χέρι. Δε θα αναλύσω πώς αυτός ο κύριος χειροδίκησε. Έχω γνωμάτευση δημόσιου νοσοκομείου. Το τι μπορεί να ισχυρίζεται η άλλη πλευρά θα το δει η Δικαιοσύνη» τονίζει, απαντώντας στους ισχυρισμούς του Κωνσταντίνου Φλώρου ότι δεν χειροδίκησε εναντίον του.
«Δε δέχθηκα γροθιά μόνο, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό και κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου» περιέγραψε στο LiveNews ο Βασίλης Γραμμένος.

«Τα χτυπήματα στα χέρια προκλήθηκαν από την πτώση. Με τράβαγε από το λαιμό, με έσερνε. Υπάρχει κάποια κυρία Μονογυού που είπε ότι άκουσε να τον βρίζω. Να το καταθέσει στον εισαγγελέα γιατί εγώ θα προσφύγω στην κυρία ανακρίτρια. Εγώ ουδέποτε τον έβρισα και ουδέποτε χειρονόμησα εναντίον του» τόνισε ο Βασίλης Γραμμένος.

«Εγώ βγήκα από την αίθουσα για να προστατευτώ. Με έβριζε και δεν απάντησα ποτέ. Πήγα υποβασταζόμενος στο ιατρείο της Βουλής και μου έδωσε ο γιατρός να βάλω πάγο στη μύτη μου. Αυτός (ο Κ. Φλώρος) κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Βουλή και όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα, εκείνος καθόταν στην πόρτα και του έκανε άσεμνες χειρονομίες. Ήταν οργισμένος από το πρωί, με τον πατέρα του περιφέρονταν στη Βουλή και μας χλεύαζαν» είπε ο Βασίλης Γραμμένος.

To άρθρο «Προσπάθησε να με πνίξει»! Η περιγραφή του Βασίλη Γραμμένου για το επεισόδιο στη Βουλή με τον Κωνσταντίνο Φλώρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button