lifestyle

Η Ιβάνα Σάκχνο στο πρωταγωνιστικό καστ του sequel της ταινίας «M3gan 2.0»

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που θα παίξουν στην νέα ταινία «M3GAN 2.0», που αποτελεί sequel της πετυχημένης εισπρακτικά ομώνυμης ταινίας τρόμου του 2023, βρίσκεται η ηθοποιός Ιβάνα Σάκχνο, .

Η Ουκρανή ηθοποιός και ακτιβίστρια  είχε εμφανιστεί στο Star Wars «Ahsoka» και πλέον αποτελεί μέρος του πρωταγωνιστικού καστ του «M3GAN 2.0». Η Ιβάνα Σάκχνο θα έχει «σημαντικό ρόλο», καθώς θα συμπρωταγωνιστήσει με την Άλισον Γουίλιαμς και τη Βάιολετ ΜακΓκρό  που επιστρέφουν για το sequel των Atomic Monster και Blumhouse σε συνεργασία με την Divide/Conquer.

Στην αρχική ταινία σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «η M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού. Σχεδιασμένη από μία πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών, η M3GAN μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτρια και προστάτιδα για το παιδί με το οποίο συνδέεται».

Η ταινία σημείωσε τεράστια επιτυχία κερδίζοντας 181 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office με την παραγωγή να στοιχίζει μόλις 12 εκατ. δολάρια.

Η πρώτη ταινία τρόμου κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2023, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. 

 

Το «M3GAN 2.0» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 16 Μαΐου του 2025.

To άρθρο Η Ιβάνα Σάκχνο στο πρωταγωνιστικό καστ του sequel της ταινίας «M3gan 2.0» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button