Πολιτική

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα έπρεπε η αποχή να θεωρείται πολιτική πράξη διαμαρτυρίας

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η υποψήφια ευρωβουλευτής, με τη Νέα Δημοκρατία, Ελεονώρα Μελέτη.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στην προεκλογική περίοδο που έζησε:«Στο λίγο χρονικό διάστημα που είχαμε δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Λειτουργώ σαν ρομπότ, είμαι πάρα πολύ πειθαρχημένη σε ό,τι έχουμε βάλει στο πρόγραμμα.

Δεν κάναμε παραδοσιακή προεκλογική εκστρατεία, δεν βγάλαμε ούτε φυλλάδια, ούτε τυπώσαμε κάρτες κι ούτε στείλαμε ψηφοδέλτια. Δεν έχω χαλάσει ούτε ένα ευρώ για την εκστρατεία. Το έκανα διαφορετικά, καθώς εγώ αντιμετωπίζω διαφορετικά όλο αυτό».

Όπως εξήγησε η ίδια: «Η προσέγγιση μου παρέμεινε κοινωνική, έτσι όπως ήταν από την αρχή. Μέσα από την επικοινωνία που έχω με τον κόσμο βλέπω ότι υπάρχει έντονη ανησυχία γύρω από τα κοινωνικά ζητήματα. Βλέπω γονείς να ανησυχούν για την βία στα παιδιά, βλέπω γυναίκες που υφίστανται κοινωνικές ανισότητες, αλλά και βία και εκφοβισμό».

Τη δική της πρόθεση πάνω σε αυτά τα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα «να ανοίξουν συζητήσεις γύρω από αυτά και να γίνουν διεκδικήσεις» δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο για τις στοχεύσεις της μέσα από την εκλογή της στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ερωτώμενη ποια είναι η γνώμη της για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη απάντησε ότι της είναι πολύ συμπαθής.

«Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να συζητήσουμε πολλά και διάφορα. Δεν ξέρω αν θα τον επέλεγα να τον ψηφίσω για πρωθυπουργό», πρόσθεσε.

Σχετικά με την πιθανότητα να σημειωθεί στις Ευρωεκλογές υψηλό ποσοστό αποχής, όπως διαφαίνεται από αρκετές δημοσκοπήσεις, ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχει για αυτό μεγάλη ανησυχία από όλες τις παρατάξεις. Για εμένα δεν θα έπρεπε η αποχή να θεωρείται πολιτική πράξη διαμαρτυρίας. Το δικαίωμα στην ψήφο είναι ανεκτίμητο, είναι μια υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας πρωτίστως και μετά στην κοινωνία».

To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα έπρεπε η αποχή να θεωρείται πολιτική πράξη διαμαρτυρίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button