lifestyle

Ελένη Καρακάση: Στο χώρο είπαν ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας

«Κάνοντας τους γυναικολογικούς ελέγχους, είδαμε ότι υπάρχει κάτι πολύ άσχημο μέσα», λέει η Ελένη Καρακάση.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Καρακάση. Η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα, την υιοθεσία, αλλά και τη φήμη περί αυτοκτονίας.

«Γνώρισα τον άντρα μου σε μία οντισιόν για ένα μουσικό σχήμα στην Αίγινα. Στην προετοιμασία για τον γάμο μου έκανα μπάνιο με παγωμένο νερό, είχε ξεχάσει η μαμά μου να ανάψει τον θερμοσίφωνα. Βάφτηκα μόνη μου στον γάμο μου γιατί τα κορίτσια ήταν στο σήριαλ», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση είπε στη συνέχεια: «Μπήκα εσπευσμένα στο χειρουργείο, γιατί κάνοντας τους γυναικολογικούς ελέγχους, είδαμε ότι υπάρχει κάτι πολύ άσχημο μέσα.

Το κεφάλαιο “να γεννήσω εγώ ένα παιδί” έχει κλείσει, άλλα δεν έχει κλείσει για μένα το κεφάλαιο της μητρότητας. Είναι ανοιχτό το κεφάλαιο υιοθεσία άλλα είναι πολύ λίγοι αυτοί που ασχολούνται, θέλει τουλάχιστον μία τριετία».

Για τη φήμη περί αυτοκτονίας, η Ελένη Καρακάση απάντησε: «Βγήκε η φήμη ότι θέλω να αυτοκτονήσω όταν μπλόκαρε η πόρτα εισόδου και κρεμάστηκα από το παράθυρο ανάμεσα στους ορόφους. Στον χώρο είπαν ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας και ότι πήδηξα από το μπαλκόνι επειδή με κλείδωσε έξω ο άντρας μου.

Ήταν τρέλα όταν έγραψε μία δημοσιογράφος – ο Θεός να την κάνει – ότι δίνω μάχη με την νευρική ανορεξία, τρόμαξαν η μαμά μου κι ο αδερφός μου».

  

Κλείνοντας, η Ελένη Καρακάση είπε: «Του χρόνου τον χειμώνα θα είμαι πάλι με τον Αιμίλιο Χειλάκη στο θέατρο. Το καλοκαίρι ξεκινάμε συναυλίες με τον Μάκη Δελαπόρτα, είναι μαγικό συναίσθημα όταν στην παράσταση τραγουδάει ο κόσμος μαζί σου».

To άρθρο Ελένη Καρακάση: Στο χώρο είπαν ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button