Αθλητικά

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE για τα ημιτελικά του Champions League

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδό της για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League, με στόχο το πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα, η Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται ένα… βήμα μακριά από έναν ακόμη τελικό του Champions League, όπου θα διεκδικήσουν η πρώτη το 7ο και η δεύτερη το 15ο τρόπαιό της. Προηγείται όμως η μεταξύ τους “μονομαχία”, αρχικά στη Γερμανία και στη συνέχεια στην Ισπανία.

Παρακολουθήστε LIVE το Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης από το Newsit.gr

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, η Μπάγερν Μονάχου των 6 κατακτήσεων Champions League επιστρέφει στους “4” του Champions League, κόντρα στην κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης. Η Ρεάλ Μαδρίτης των 14 τροπαίων προέρχεται από πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι και δείχνει ικανή να σηκώσει και πάλι την κούπα με τα… μεγάλα αυτιά.

Οι δύο κορυφαίοι σύλλογοι έχουν προσφέρει στο παρελθόν έντονες συγκινήσεις στα εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλων ανά την υφήλιο, όπως προκύπτει και από το… παρελθόν τους στην σημαντικότερη διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Μπάγερν και Ρεάλ έχουν τεθεί επτά φορές αντιμέτωπες σε ημιτελικά, με τους Βαυαρούς να έχουν βραχεία κεφαλή στις προκρίσεις (4-3). Βέβαια, η πρόσφατη παράδοση είναι με τους Μαδριλένους.

Μπάγερν και η Ρεάλ έχουν παίξει στους 28 από τους 68 τελικούς του Champions League (11 για τους Γερμανούς και 17 για τους Ισπανούς, χωρίς να υπολογίζουμε τον φετινό για μια από τις δυο).

Η Μπάγερν φτάνει στον 21ο ημιτελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών /Champions League με αυτόν, τον 13ο από αυτούς στην εποχή του Champions League. Μόνο μία ομάδα είναι καλύτερη και αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ισπανική ομάδα έφτασε σε αυτό το στάδιο για 33η φορά, με την 17η εμφάνισή της στους «τέσσερις» του Champions League.

Οι δύο σύλλογοι έχουν αναμετρηθεί 26 φορές, σχεδόν πάντα στη φάση των νοκ άουτ, αλλά περιέργως ποτέ στον τελικό σε ουδέτερο έδαφος.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γάλλος, Κλεμόν Τουρπάν.

Το πρόγραμμα των πρώτων ημιτελικών

Μ. Τρίτη 30/4

22:00 Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Μ. Τετάρτη 1/5

22:00 Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Τρίτη 7/5

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ

Τετάρτη 8/5

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Τελικός 1/6

Λονδίνο – Wembley

To άρθρο Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE για τα ημιτελικά του Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button