lifestyle

Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Πασχαλινή απόδραση στο Καρπενήσι

Πάσχα στο πανέμορφο Καρπενήσι επέλεξαν να κάνουν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη, όπως οι ίδιοι μοιράστηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για το Καρπενήσι λόγω της καταγωγής του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη, που ήταν από την Ευρυτανία. Ο Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του Σία Κοσιώνη αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στην πόλη μαζί με τα παιδιά τους και φίλους. 

Το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες ξεχωριστά στους λογαριασμούς του στο Instagram, με την γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να φωτογραφίζεται έχοντας κόκκινα χέρια, προφανώς λόγω του σημερινού (02.05.2024) παραδοσιακού βαψίματος αυγών.

«Επιχείρηση κόκκινα χέρια! Και του χρόνου! #karpenisi», έγραψε η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα του post της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kosioni (@siakossioni)

Με τη σειρά του ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράστηκε με τους followers του στιγμιότυπα από βόλτα στο βουνό μαζί με φίλους του, απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα της εξοχής.

«Ανάβαση στην Καλιακούδα και στα 2100 μέτρα. Το βουνό, όπως και η ζωή, θέλει καλούς φίλους», έγραψε ο πρώην δήμαρχος Αθηνών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis)

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης είχε υπάρξει δήμαρχος Καρπενησίου το 2010, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας το 2014, ενώ δήμαρχος Αθηνών εκλέχθηκε το 2018. Με την Σία Κοσιώνη έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

To άρθρο Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Πασχαλινή απόδραση στο Καρπενήσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button