Πολιτική

Εκνευρισμός Κασσελάκη για το πόθεν έσχες: Είμαι ο μόνος αρχηγός που παραδέχθηκε παρατυπία

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για ακόμα μια φορά όταν σε τηλεοπτική του συνέντευξη ρωτήθηκε για το πόθεν έσχες του, το οποίο έδωσε χθες στη δημοσιότητα με τη μορφή excel.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ακολούθησε την τακτική την οποία τηρεί πιστά το τελευταίο διάστημα, δηλαδή όταν πιέζεται έστω και λίγο, να επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ενώ ζήτησε για ακόμα μια φορά να μην στοχοποιείται ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, εκείνος μιλούσε διαρκώς για το «σπίτι του Βολταίρου» αφήνοντας αιχμές για την σύζυγο του πρωθυπουργού.

Είπε ακόμα ότι είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που παραδέχεται παρατυπίες και επίσης στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 επανέλαβε ότι: «Η πλατφόρμα δεν είναι ανοιχτή, τα έχω όλα, με χαρά να τα παρουσιάσουμε όλα. Ας ανοίξει ο πρωθυπουργός την πλατφόρμα. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργείται τόσο μεγάλο θέμα για μένα και συγχρόνως οι ρυθμίσεις των οφειλών της ΝΔ να μην είναι δημόσιες. Το πιο υπερχρεωμένο κόμμα της Ευρώπης διαφημίζεται περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα της Ευρώπης».

Όσο για τις διευκρινήσεις οι οποίες του ζητήθηκαν είπε ότι τα δυο εκατομμύρια που δήλωσε είναι από μπόνους από τους επενδυτές του και πως με αυτά τα χρήματα αγόρασε το σπίτι του 1,9 εκατομμυρίου ευρώ στο Κολωνάκι.

«Τα δούλεψα, αυτά έχω»

«Δημιούργησε η ΝΔ ένα θέμα για το πόθεν έσχες. Και αυτό που λέω είναι ότι τα δούλεψα, αυτά έχω. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργείται από την κυβέρνηση τόσο μεγάλο θέμα με εμένα, ιδιώτη και απόδημο και συγχρόνως οι ρυθμίσεις των μελών της ΝΔ να μην είναι δημόσιες. Να μην ξέρει ο ελληνικός λαός πώς το πιο υπερχρεωμένο κόμμα έχει τις περισσότερες διαφημίσεις αυτή τη στιγμή» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Υπήρξε μία παρατυπία γιατί ήμουν απόδημος. Ωστόσο ο νόμος δεν θα έπρεπε να ισχύει από την στιγμή που η Πολιτεία βάζει αποδήμους στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Γιατί δεν τον άλλαξε; Ο νόμος αυτός όμως είναι για να μην μπορούν οι πολιτικοί να βγάζουν μαύρα στο εξωτερικό, όχι για να μην μπορούν οι απόδημοι να φέρνουν άσπρα στην πατρίδα. Είμαι υπερήφανος που έχω την τόλμη να παραδεχθώ ότι ήταν μία παρατυπία, αλλά αυτή δεν επηρέασε κανέναν στην Ελλάδα, δεν έχει τίποτε μεμπτό. Σε τι βοηθά αυτό τον Έλληνα πολίτη;».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι τα εισοδήματα που ανακοίνωσε, είναι από μισθούς και μπόνους που του έδωσαν οι επενδυτές του επειδή τους προκάλεσε κέρδη.

Για τα δάνεια που έχει, είπε: «Το ένα είναι υποθήκη για το σπίτι μας στη Νέα Υόρκη το οποίο εξυπηρετείται από τα μισθώματα του ίδιου του σπιτιού… Μέσα σε αυτά τα χρέη υπάρχει και ένα φοιτητικό δάνειο του συζύγου μου».

«Γιατί έχουν γίνει τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς να ξέρουμε τα πόθεν έσχες του πρωθυπουργού;» αναρωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Είμαι ο μόνος που έχει παρουσιάσει τα περιουσιακά του στοιχεία» επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στον ΑΝΤ1, πέντε ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές.

Καταλήγοντας για το θέμα, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι το σπίτι που αγόρασε πρόσφατα στην Αθήνα, το απέκτησε «από τα δεδουλευμένα μου, όπως είναι αυτή τη στιγμή στο πόθεν έσχες μου».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κάλπης των Ευρωεκλογών.

To άρθρο Εκνευρισμός Κασσελάκη για το πόθεν έσχες: Είμαι ο μόνος αρχηγός που παραδέχθηκε παρατυπία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button