Ομορφιά

Εκλογές 2023: Η επανεμφάνιση της Όλγας Τρέμη μετά από καιρό

Η Όλγα Τρέμη επέστρεψε το βράδυ των εκλογών στον τηλεοπτικό αέρα. Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε μέσα από τη συχνότητα του Open, προκειμένου να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών.

Ο Νίκος Στραβελάκης έδωσε τον λόγο στην Όλγα Τρέμη, η οποία σημείωσε για την προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων:

«Σε μεγάλο βαθμό ήταν ανούσια αυτή η προεκλογική εκστρατεία. Θα κριθεί σε δύο σημεία. Από την πλευρά τις αντιπολίτευσης τέθηκε πολύ επιθετικά το θέμα των υποκλοπών και το θέμα των απευθείας αναθέσεων. Από τις σημερινές απαντήσεις θα κριθεί κατά πόσο αυτό το στοιχείο της προεκλογικής πολιτικής κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ και δευτερευόντως του ΠΑΣΟΚ, έπαιξε ή δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής κρίσης των ψηφοφόρων».

Δείτε την εμφάνιση της Όλγας Τρέμη στην τηλεόραση μετά από αρκετό καιρό:

Θυμίζουμε πριν λίγο καιρό η Όλγα Τρέμη βρέθηκε άθελα της βρέθηκε στο κέντρο της δημοσιότητας, ύστερα από τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK! είχε αποκαλύψει: «Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας».

Όπως ήταν επόμενο, οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, καθώς ο ίδιος φαίνεται πως δεν πήρε ποτέ την έγκριση της δημοσιογράφου για να αποκαλύψει δημόσια κάτι τόσο προσωπικό για εκείνη.

Η Όλγα Τρέμη δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για το επίμαχο θέμα. «Βάζω το όριο μου. Τελεία» τόνισε κατηγορηματικά η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button