Αθλητικά

Ο Μίλτος Τεντόγλου «κάνει άλμα» πάνω από την Fontana di Trevi σε promo για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης

Το “Ολίμπικο” της Ρώμης θα υποδεχτεί τους καλύτερους της γηραιάς ηπείρου από τις 7 έως τις 12 Ιουνίου, για τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ένας από τους αθλητές που θα συγκεντρώσουν τα βλέμματα.

Λίγους μήνες πριν τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης και θα προσπαθήσει να κάνει το ιδανικό… ζέσταμα.

Ο 26χρονος Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους θα επιδιώξει στη Ρώμη να κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο της καριέρας του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, μετά τις νίκες του στο Βερολίνο το 2018 και στο Μόναχο το 2022.

Σε μια προσπάθεια να προωθήσουν τη διοργάνωση, οι Ιταλοί διοργανωτές εμφάνισαν -σε ανάρτησή τους- τον Μίλτο Τεντόγλου να επιχειρεί άλμα με φόντο το περίφημο σιντριβάνι Fontana di trevi στην καρδιά της Ρώμης.

Ο προκριματικός του μήκους στη Ρώμη είναι προγραμματισμένος την πρώτη μέρα της διοργάνωσης (7 Ιουνίου) στις 12.55 μ.μ. τοπική και ο τελικός την επόμενη στις 8.35 μ.μ., δηλαδή 9.35 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

 

To άρθρο Ο Μίλτος Τεντόγλου «κάνει άλμα» πάνω από την Fontana di Trevi σε promo για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button