lifestyle

Είναι δύσκολο να συνδυαστούν το ευρωκοινοβούλιο με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου

“Θα πρέπει να το ζυγίσω εάν θα συνεχίσω να είμαι με τη Ναταλία Γερμανού” τονίζει ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Για την απόφαση να δοκιμαστεί στον στίβο της ευρωβουλής αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον πλάι στη Ναταλία Γερμανού μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Πανόπουλος όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ. 

“Θα σας πω με το χέρι στην καρδιά πως δεν πρόκειται να αλλάξω, ας είναι ο χειρότερος χώρος και ας χρειάζεται τα πάντα. Εγώ, όπως ήμουν όταν μπήκα στον χώρο αυτόν, έτσι θα βγω.

Το λέω και δεσμεύομαι, με την αλήθεια μου και την ειλικρίνεια μου θα πορευτώ με όποιο κόστος. Λέω όχι εκεί που πρέπει να πω, αν και είμαι “yes man” στους φίλους και την οικογένεια μου. Λέω όχι εκεί που πρέπει, με τα “όχι” χτίζονται οι καριέρες” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος.

“Είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστούν το ευρωκοινοβούλιο με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Αν μιλάμε για ευρωπαϊκό επίπεδο και επίπεδο ευρωβουλής, είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστούν και ισχύει το ίδιο για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν ενταχθεί σε ευρωψηφοδέλτια. Οπότε εκεί μπαίνει μετά ένα δίλλημα, αν υπάρχει τρόπος και χώρος”.

“Θα πρέπει να το ζυγίσω (σ.σ. εάν θα συνεχίσω να είμαι με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha). Γιατί σέβομαι και τη δουλειά που κάνω, από εκεί έχω ζήσει τα τελευταία δυόμιση χρόνια, αλλά πρέπει να σεβαστείς και τον κόσμο που σε ψηφίζει.

Το έχουμε συζητήσει με τη Ναταλία, έτσι κι αλλιώς μετά τις 9 Ιουνίου θα γυρίσω στην εκπομπή γιατί έχουμε τέλος της σεζόν στις 10 – 15 Ιουλίου.

Οπότε εγώ θα επιστρέψω, έτσι κι αλλιώς, μετά τις ευρωεκλογές μέχρι το τέλος της σεζόν” τόνισε ακόμα ο Δημήτρης Πανόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button