Αθλητικά

Πλέι άουτ Super League: Αγώνες επιβίωσης για Παναιτωλικό, Βόλο και Κηφισιά

Ματς… τελικοί για Παναιτωλικό, Βόλο και Κηφισιά, κατά την 6η αγωνιστική και προτελευταία- των πλέι άουτ στη Super League, με κοινή ώρα έναρξης.

Η κατάσταση στη Super League, σε ό,τι έχει να κάνει με την προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού στη Super League 2, ξεκαθάρισε κατά το ήμισυ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει υποβιβαστεί, ενώ Κηφισιά (28), Βόλος ΝΠΣ (29) και Παναιτωλικός (30) θα προσπαθήσουν να μην ακολουθήσουν την πορεία των Ηπειρωτών.β Για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ και οι τρεις ενδιαφερόμενοι έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις.

Ο Παναιτωλικός, έπειτα από δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες σε Καισαριανή (0-1) και Τρίπολη (0-2) επιστέφει στο Αγρίνιο καθώς υποδέχεται τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς απώλεσε αήττητο επτά αγωνιστικών (2-5-0) γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Κηφισιά στο Περιστέρι, ωστόσο παραμένει στο κυνήγι της (τιμητικής) πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα.

Την οποία κατέχει, για την ώρα, ο Πανσερραϊκός που κέρδισε για τρίτη φορά φέτος τον ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε τους τέσσερις αγώνες αήττητος (από δύο νίκες και ήττες), συνεχίζοντας την εξαιρετική σεζόν με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του. Ωστόσο, ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει για τα «λιοντάρια», σε αντίθεση με τον Βόλο που «καίγεται». Οι Θεσσαλοί, έπειτα από το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στα πλέι άουτ και το 3×3 που κατάφεραν, έμειναν στο 2-2 με τον Ατρόμητο και ηττήθηκαν με 2-1 στο Ηράκλειο. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Χρήστου Κόντη δε… βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», η προτελευταία Κηφισιά θα ψάξει το «τρίποντο» ποντάροντας αφενός στην ανεβασμένη της ψυχολογία έπειτα από την εκτός έδρας επιτυχία της επί του Ατρόμητου αφετέρου στον αποκαρδιωμένο ΠΑΣ Γιάννινα που πλέον δεν έχει κάτι ουσιαστικό να διεκδικήσει. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έφτασε τις τρεις σερί ήττες με το 2-1 στις Σέρρες ενώ συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια μακριά από τη νίκη (0-3-5). Συνέπεια του υποβιβασμού, η πρόωρη αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου, με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο να αναλαμβάνει για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League:

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

20:00 Παναιτωλικός – Ατρόμητος (COSMOTE SPORT 4HD)

20:00 Βόλος – Πανσερραϊκός (COSMOTE SPORT 3 HD)

20:00 Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα (COSMOTE SPORT 2 HD)

20:00 Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (Novasports Prime)

To άρθρο Πλέι άουτ Super League: Αγώνες επιβίωσης για Παναιτωλικό, Βόλο και Κηφισιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button