lifestyle

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο – «Δεν μπορώ να κρυφτώ»

Απτόητος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, αν και έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο.

Ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης Φιλιππίδης ήταν υποψήφιος στα θεατρικά βραβεία Χορν, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει στα χέρια του το βραβείο, για έναν μόλις βαθμό από την αρμόδια κριτική επιτροπή

 «Έτσι είναι αυτά, αυτή είναι η διαδικασία, δεν πτοούμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αλλά ούτε και να κρυφτώ μπορώ φυσικά. Εννοείται ότι θα ήθελα να είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές αλλά είναι αρκετά τιμητικό και μόνο το να είσαι υποψήφιος για κάτι τέτοιο. Σου δίνει μεγάλη χαρά και καλύπτει την όποια στεναχώρια», δήλωσε μιλώντας σήμερα (28.05.2024) ο Δημήτρης Φιλιππίδης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Είναι μεγάλη χαρά που θα συμμετάσχω στον “Κατά φαντασίαν ασθενή” το καλοκαίρι. Όλα τα χρόνια που είμαι στον χώρο, αν και δεν είναι πολλά, έχω συναντήσει εξαίρετους συναδέλφους», παραδέχεται ο νεαρός ηθοποιός για την καλοκαιρινή περιοδεία που θα ακολουθήσει.

«Δεν θα έλεγα ότι ζητάω συμβουλές από τους μεγαλύτερους, είναι περισσότερο συνομιλίες. Είναι σπουδαίο να συναντάς ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο, που έχουν τόσα χιλιόμετρα και να μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Φιλιππίδης.

«Φυσικά και θα με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση. Αν μου γίνει κάποια πρόταση, γιατί όχι;», κατέληξε. 

Σταμάτης Φασουλής: «Επικοινωνώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Στη βραδιά απονομής, παραβρέθηκε και ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για την επιστροφή του θεσμού που ο ίδιος εισηγήθηκε, καθώς και για τις επαφές που διατηρεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είναι διπλή η συγκίνηση. Κάθε φορά που δίνουμε ένα βραβείο Χορν είναι για μένα μεγάλη συγκίνηση και μεγαλύτερη συγκίνηση είναι όταν βλέπω ότι με τα χρόνια όλοι αυτοί που έχουν βραβευτεί έκαναν μία καριέρα καταπληκτική. Εμείς όταν τους βραβεύσαμε ήταν παιδάκια, 1-2 χρόνια στο Θέατρο, από τον Λούλη μέχρι τον Αλευρά και έγιναν πρωταγωνιστές», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Εγώ τα είχα αποφασίσει από πριν για το ποιους θα ψηφίσω. Δεν έπεσα μακριά τελικά στους 3, τους είχα λατρέψει όλους», παραδέχεται ο θεατρικός σκηνοθέτης.

«Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να παραβρεθεί στη βραδιά και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Βεβαίως και επικοινωνώ μαζί του, δεν έχω ακούσει όμως για τη θεατρική του επιστροφή», απαντά ο Σταμάτης Φασουλής.

To άρθρο Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο – «Δεν μπορώ να κρυφτώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button