lifestyle

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του – Σήμερα παίρνει εξιτήριο

Χαμόγελα για τον Δημήτρη Σταρόβα μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, καθώς σήμερα Τετάρτη (29.05.2024) αναμένεται να λάβει εξιτήριο μετά από νοσηλεία με εγκεφαλικό.

Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα είναι βελτιωμένη, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο.

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την εξέλιξη της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη.

«Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός και αυτό φάνηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θαυμάζει και τον νοιάζεται. Όχι απλώς ρωτάει, αλλά νοιάζεται και αυτό έχει σημασία. Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά, το πάλεψε πολύ ο ίδιος και το παλεύει, θα πάει στο σπίτι του και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας», είπε αρχικά η κ. Παγώνη.

Και συμπλήρωσε: «Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία, να παίρνει εξιτήριο και να πηγαίνει καλά σπίτι του, αυτό έχει σημασία. Θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις 2 ομάδες γιατρών ο Δημήτρης Σταρόβας για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά».

Τέλος, για τον Δημήτρη Κόκοτα η κ. Παγώνη υπογράμμισε πως, «Δεν έχω κάτι καινούριο να πω για τον Δημήτρη Κόκοτα χρειάζεται τον χρόνο του και την βοήθεια του οργανισμού τους, για να δούμε την εξέλιξη».

To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του – Σήμερα παίρνει εξιτήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button