lifestyle

Δημήτρης Σταρόβας: «Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του», λέει η σύντροφός του Άννα Σταθάκη

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ο Δημήτρης Σταρόβας αναρρώνει πλέον στο σπίτι του, έχοντας πάντα στο πλευρό του την σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

Η αγαπημένη του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη μίλησε σήμερα (04.06.2024) στην εκπομπή «Fay’s time», για τα νεότερα της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού και μουσικού.

«Εκτιμώ πολύ τη στάση σας, τη δική σας, της εκπομπής και της ίδιας της Φαίης. Όμως τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η ειδική φροντίδα που χρειάζεται ο Δημήτρης όπως και η επιστροφή στην εργασία μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις μέρες, δε μου αφήνουν περιθώρια για να εμπλακώ στα τηλεοπτικά δρώμενα», είπε αρχικά. 

«Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη και πιστεύω ότι θα έχω την κατανόησή σας», σημείωσε.

«Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα τον ωφελεί στην υγεία του.

Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται. Κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον, την αγάπη για τον Δημήτρη και τη διακριτικότητά σας. Να είστε όλοι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: «Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του», λέει η σύντροφός του Άννα Σταθάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button