Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς – Νίκολας Τζάρι 1-2: Αποκλεισμός στα προημιτελικά μετά από μεγάλη «μάχη» στη Ρώμη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μεγάλη «μάχη» κόντρα στον Νίκολας Τζάρι στα προημιτελικά του Masters της Ρώμης, αλλά στις λεπτομέρειες ηττήθηκε στα τρία σετ, με 2-1 (6-3, 5-7, 4-6) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Παρότι προηγήθηκε εύκολα με 1-0 στα σετ και βρήκε τριπλό μπρέικ πόιντ για να πάρει το προβάδισμα και στο δεύτερο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε στη συνέχεια την ανατροπή από τον Νίκολας Τζάρι και γνώρισε την ήττα στο Masters της Ρώμης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επέτρεψε στον αντίπαλό του να κάνει από ένα μπρέικ στο φινάλε κάθε σετ και έτσι, αποκλείστηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ, αφού κατάφερε να φθάσει πρώτος σε ένα μπρέικ, μόλις στο δεύτερο σέρβις γκέιμ του Νίκολας Τζάρι. Χωρίς να “απειληθεί” μάλιστα ουσιαστικά στη συνέχεια, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκλεισε με 6-3 το πρώτο σετ και έκανε το 1-0 στο παιχνίδι.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Τσιτσιπά συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με τον Έλληνα τενίστα να βρίσκει τριπλό μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ, αλλά να χάνει την ευκαιρία και να επιτρέπει στον Τζάρι να φθάσει μέχρι και το 6-5. Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε έτσι να σερβίρει για να στείλει το σετ στο τάι μπρέικ, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Χιλιανό τενίστα να κλείνει το σετ με μπρέικ στο 7-5, για το 1-1 στα σετ.

Όλα κρίθηκαν έτσι στο τρίτο σετ, με τον Τσιτσιπά να βρίσκει πρώτος ένα μπρέικ στο τρίτο γκέιμ, αλλά τον Τζάρι να “απαντάει” αμέσως, για να συνεχιστεί το ματς μέχρι το συγκλονιστικό του φινάλε. Οι δύο τενίστες κράτησαν στη συνέχεια τα σερβίς του μέχρι το 5-4 του Χιλιανού.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Νίκολας Τζάρι 1-2: Αποκλεισμός στα προημιτελικά μετά από μεγάλη «μάχη» στη Ρώμη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button