Αθλητικά

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Βόλτα με την οικογένεια του στην Αθήνα

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέρασε χαλαρές στιγμές με την οικογένεια του στο κέντρο της Αθήνας, πριν τα σημαντικά παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ευρώπη κι Ελλάδα.

Δεύτερη πατρίδα του έχει γίνει η Ελλάδα για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο 37χρονος Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στη χώρα μας από το 2019 και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι ξένοι ποδοσφαιριστές από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Ο Ελ Αραμπί περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα, έχοντας στο πλευρό του και την οικογένεια του. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε, μάλιστα, τον Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού μαζί με την οικογένεια του σε μία χαλαρή βόλτα στην Αθήνα.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής πέρασε χαλαρές στιγμές πριν τα μεγάλα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ευρώπη και Ελλάδα. Απομένουν τρία παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν για τους Πειραιώτες. 

Δύο στην Ελλάδα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όπου οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν για να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη, το οποίο είναι το πιο σημαντικό της ιστορίας του συλλόγου.

Πρόκειται για τον τελικό του Conference League, όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο κόντρα στη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 Μαΐου.

To άρθρο Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Βόλτα με την οικογένεια του στην Αθήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button