lifestyle

«Δεν είμαι 100% καλά»: Η Όπρα Γουίνφρεϊ έβαλε τέλος στην παραφιλολογία για την υγεία της μέσω βιντεοκλήσης

Η Όπρα Γουίνφρεϊ μίλησε για την υγεία της μέσω βιντεοκλήσης για να βάλει τέλος στην παραφιλολογία μετά την είδηση πως η παρουσιάστρια εισήχθη στο νοσοκομείο.

Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της στενής φίλης της Gayle King ότι μπήκε στο νοσοκομείο, η ίδια η King μίλησε με την Όπρα Γουίνφρεϊ μέσω βίντεοκλήσης με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με την υγεία της.

Όπως είπε δεν έγινε κανονική εισαγωγή, αλλά παρέμεινε στα επείγοντα.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, η King μίλησε με τη Γουίνφρεϊ με την τελευταία να επιβεβαιώνει ότι δεν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο.

«Δεν είπα ότι μπήκες σε νοσοκομείο, είπα ότι είχες κάτι στο στομάχι», είπε με τη σειρά της η King. 

«Ήμουν στα επείγοντα, εντελώς αφυδατωμένη», απάντησε η Γουίνφρεϊ. «Το στόμα μου ήταν ξερό και δεν μπορούσα να συγκρατήσω αρκετό νερό για να ενυδατωθώ, οπότε πήγα στα επείγοντα, κι αυτό είναι όλο», είπε.

Και όπως είπε ακόμη η Γουίνφρεϊ «δεν είμαι 100% καλά, είμαι στο δρόμο για το 100%». Όπως πρόσθεσε, άλλα πέντε άτομα στο σπίτι της είχαν αρρωστήσει από τον ίδιο ιό.

Το χρονικό

Χθες η επιστήθια φίλη της αμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας είπε ότι μία ίωση στο στομάχι ανάγκασε τη διάσημη παρουσιάστρια, Όπρα Γουίνφρεϊ να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

«Είχε στομαχική ίωση. Δεν θα γίνω πολύ γραφική. Περιττό να πω ότι κατέληξε στο νοσοκομείο με αφυδάτωση, όπου έπρεπε να κάνει ενδοφλέβια. Ήταν ένα πολύ σοβαρό πράγμα και έπρεπε να ξεκουραστεί» είπε χαρακτηριστικά.

Το πρόβλημα υγείας της Όπρα εκδηλώθηκε κάποιους μήνες αφότου η ίδια είχε παραδεχτεί ότι έχει λάβει φάρμακα για να χάσει βάρος, όπως το φαρμακευτικό σκεύασμα Ozempic.

«Τρώω το τελευταίο μου γεύμα στις 4 η ώρα, πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα και χρησιμοποιώ τις αρχές Weight Watchers για τη μέτρηση πόντων», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η  Όπρα. 

Όσο για τα φάρμακα, είπε: «Είχα επίγνωση των φαρμάκων, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι είχα τη δύναμη της θέλησης να το κάνω. Δεν νιώθω πλέον έτσι».

Πληροφορίες από news.com

To άρθρο «Δεν είμαι 100% καλά»: Η Όπρα Γουίνφρεϊ έβαλε τέλος στην παραφιλολογία για την υγεία της μέσω βιντεοκλήσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button