Αθλητικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η πιθανή ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (2/5, 22:00), καθώς θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στην Αγγλία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ισχυρή Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, προκειμένου να δικαιούται να κάνει όνειρα πρόκρισης στον τελικό του Conference League, ενόψει της ρεβάνς στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Πέμπτη του Πάσχα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε για την αγγλική πόλη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) και το απόγευμα η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν τον ιστορικό αγώνα με την Άστον Βίλα.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στις περισσότερες θέσεις. Για την ακρίβεια το μοναδικό δίλλημα του Μεντιλίμπαρ μοιάζει να είναι στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου καλείται να αποφασίσει αν θα ξεκινήσει βασικό τον Όρτα ή τον Ιμπόρα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ορτέγκα αριστερά, τον Κάρμο και τον Ρέτσο στα στόπερ, τον Έσε, τον Ιμπόρα ή τον Όρτα και τον Τσικίνιο στα χαφ, τον Φορτούνη και τον Ποντένσε στα πλάγια και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μασούρα και Ντόη, ενώ από την άλλη ο συμπατριώτης του Έμερι δεν θα έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Μαρτίνες και όπως όλα δείχνουν και τον τραυματία Τίλεμανς.

 

To άρθρο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η πιθανή ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button