Αθλητικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες γράφουν ιστορία στο Μπέρμιγχαμ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να γράψει ιστορία. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ αντιμετωπίζει απόψε (22:00, Cosmote TV, LIVE από το newsit.gr) την ισχυρή Άστον Βίλα στο Μπέρμπιγχαμ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Conference League.

Πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Άστον Βίλα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, με την αγγλική ομάδα να φιγουράρει στην τέταρτη θέση της Premier League πίσω μόνο από Σίτι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Οι Πειραιώτες φιλοδοξούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πανίσχυρους Άγγλους, προκειμένου να κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του Conference League

Σε αυτό το ιστορικό ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Μασούρα και του Ανδρέα Ντόη, που είναι τιμωρημένοι. Ο Βάσκος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον νεαρό Βασίλη Πρεκατέ που είχε θριαμβεύσει στην Κ19.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

“Θα έχουμε τον ίδιο τρόπο προετοιμασίας όπως σε όλα τα παιχνίδια, φυσικά είναι σημαντικό ματς και έχει μεγάλη σημασία για μας και θα δώσουμε την πρέπουσα προσοχή. Δεν θα αλλάξουμε τίποτα στο πως προετοιμαζόμαστε, σε σχέση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε εδώ πανέτοιμοι για να το κερδίσουμε.

Σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα είναι το καλύτερο για να ξεκινήσεις σε μία τέτοια φάση, αλλά πιο μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα; Μία νίκη ή μία ισοπαλία ανάλογα πως εξελίσσεται ο αγώνας. Η πρόκριση κρίνεται σε 180 λεπτά, όμως δεν μπορείς να σκέφτεσαι και τα 180 λεπτά αυτή τη στιγμή. Θα σκεφτούμε μόνο το πρώτο παιχνίδι, ανάλογα από το πως θα πάει και σε κάθε περίπτωση ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα. Βοηθοί του 42χρονου Elite ρέφερι στο «Βίλα Πάρκ» του Μπέρμιγχαμ θα είναι οι συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι και Τζιόρτζιο Περέτι, 4ος ο Λιθουανός, Ντονάτας Ρούμσας, και στο VAR οι Ιταλοί Πάολο Βαλέρι και Μασιμιλιάνο Ιράτι.

Ο Ιταλός ρέφερι έχει «εμπειρία» από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας του Πειραιά, καθώς σφύριξε στις 23/7/2019 στο Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός (0-0) για τα προκριματικά του Champions League και στις 19/8/2021 στο Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας (3-0) για τα προκριματικά του Europa League. Επίσης ο Γκουίντα διηύθυνε το Ισπανία-Ελλάδα (1-1) στις 25/3/2021 για το Nations League.

 

To άρθρο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες γράφουν ιστορία στο Μπέρμιγχαμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button