Αθλητικά

Ντένβερ Νάγκετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 99-106: Μπρέικ με σόου του Έντουαρντς και 1-0 στη σειρά των πλέι οφ από τους «Λύκους» στο NBA

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έκαναν την έκπληξη με το… καλημέρα στη σειρά με τους πρωταθλητές του NBA, Ντένβερ Νάγκετς και “σπάζοντας” την έδρα τους με 106-99, πήραν το προβάδισμα με 1-0 στη σειρά των πλέι οφ.

Ο Άντονι Έντουαρντς παραμένει σε… δαιμονισμένη φόρμα και έκανε φοβερό παιχνίδι για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς μέσα στην έδρα των Ντένβερ Νάγκετς, οδηγώντας την ομάδα του στο μπρέικ, που της δίνει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των πλέι οφ του NBA.

Ο “Αντ” τελείωσε τον αγώνα με 43 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ 20 πόντους είχε ο Καρλ Άντονι Τάουνς. Εξαιρετικός ήταν για τους γηπεδούχους  ο Νίκολα Γιόκιτς με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Η σειρά θα κριθεί πάντως στις 4 νίκες.

To άρθρο Ντένβερ Νάγκετς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 99-106: Μπρέικ με σόου του Έντουαρντς και 1-0 στη σειρά των πλέι οφ από τους «Λύκους» στο NBA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button