Ομορφιά

Δείτε πώς είναι σήμερα η Sharon Stone με μαγιό

Η Sharon Stone είναι μία από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς της γενιάς της. Kαθιερώθηκε ως ηθοποιός παίζοντας την femme fatale και αναδείχθηκε σε γυναίκα sex symbol κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, ενώ έχει παραλάβει πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων έχει κερδίσει ένα Emmy, μία Χρυσή Σφαίρα και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Σήμερα στα 65 της παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα και με κορμί που θα ζήλευαν πολλές νεότερές της.

Η Sharon Stone διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα και fit σώματα της showbiz. Προφανώς το γνωρίζει και η ίδια, αφού κάθε φορά που ποζάρει με μαγιό η αυτοπεποίθησή της βγαίνει προς τα έξω και χαρίζει στους διαδικτυακούς της φίλους το πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της με μπικίνι, χωρίς φίλτρα ή photoshop, η Sharon Stone έγραψε: «Ready for the summer».

H διάσημη ηθοποιός μας απέδειξε ότι το fitness δεν έχει ηλικία!

Η Sharon Stone προερχόταν από μια φτωχή εργατική οικογένεια, αλλά κατάφερε να κερδίσει μία υποτροφία σε ηλικία 15 ετών για το Πανεπιστήμιο Έντινμπρο της Πενσυλβάνιας. Εκεί σπούδασε δημιουργική γραφή και καλές τέχνες, αλλά τελικά ασχολήθηκε με την υποκριτική. Βέβαια, η πρώτη «στροφή καριέρας» ήταν στο μόντελινγκ, αφότου αναδείχθηκε σε Μις Πενσυλβάνια. Μάλιστα, στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 ήταν ένα περιζήτητο και καλοπληρωμένο μοντέλο με εμφανίσεις σε διαφημίσεις στον Τύπο και την τηλεόραση.

Στην προσωπική της ζωή έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει υιοθετήσει τρία παιδιά. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον κινηματογραφικό παραγωγό Μάικλ Γκρίνμπεργκ από το 1984 ως το 1987, ενώ ο δεύτερος με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Φιλ Μπρόνστιν από το 1998 ως το 2004.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button