lifestyle

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Και να με καλούσε, όχι, δεν θα πήγαινα στον γάμο του Κασσελάκη

“Έχω εκφράσει κατά καιρούς κάποια πιστεύω μου και δεν τα παίρνω πίσω” εξηγεί ο Αργρύρης Παπαργυρόπουλος.

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη με τον οποίο συμπορεύεται πλέον εκλογικά ο γιος του, Νάσος και στον επικείμενο του γάμο αναφέρθηκε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μιλώντας στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Ποια είναι η δική σας γνώμη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη;

Ας μη γελιόμαστε, έχω εκφράσει κατά καιρούς κάποια πιστεύω μου και δεν τα παίρνω πίσω. Κι ας με έχουν πει ομοφοβικό. Έχω πει ότι είμαι κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, της τεκνοθεσίας και επιμένω…

Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ομοφυλόφιλοι που γνωρίζω, με αξιοπρέπεια, που σέβονται και έχουν πολύ καλές επαγγελματικές θέσεις. Τώρα, εάν ο Στέφανος Κασσελάκης υλοποιήσει πραγματικά αυτά που λέει, να φέρει νέο αέρα στο πολιτικό σκηνικό του τόπου μας, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αν σας καλούσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον γάμο του, θα πηγαίνατε;

Όχι, δεν θα πήγαινα. Θα ήθελα να βρεθώ μαζί του, να του πω όσα λέω και στον γιο μου. Σαν πατέρας, θα του έλεγα να είναι καλός άνθρωπος και να προσφέρει στην πατρίδα. Δεν με πειράζει τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, στο δωμάτιο του και στο σπίτι του.

To άρθρο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Και να με καλούσε, όχι, δεν θα πήγαινα στον γάμο του Κασσελάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button