lifestyle

Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Σαν σύντροφός του, χάρηκα που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή»

Διπλό «πρόσωπο» είχαν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών για την Δήμητρα Ματσούκα, αναφορικά με την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη.

Η Δήμητρα Ματσούκα, βρέθηκε σήμερα (28.06.2024) καλεσμένη στην εκπόμπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ των όσων ανέφερε, μίλησε και για τον σύζυγό της Πέτρο Κόκκαλη και την ήττα του στις Ευρωεκλογές.

Η ίδια μάλιστα, δε δίστασε να εξηγήσει το λόγο που είναι χαρούμενη για την εν λόγω εξέλιξη.

«Δεν νιώθω ότι έχει αλλάξει κάτι και είμαι πιο εξωστρεφής, πάντα έτσι ήμουν. Απλά τώρα ίσως με αφορμή τις Ευρωεκλογές να βγήκαμε λίγο παραπάνω με τον Πέτρο και να συνέβη αυτό. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη στην προεκλογική περίοδο γιατί πίστευα πάρα πολύ στο πολιτικό αφήγημα του Πέτρου και του κόμματος» είπε η ηθοποιός.

«Σαν πολίτης είμαι πολύ στεναχωρημένη με το αποτέλεσμα. Σαν σύντροφος του Πέτρου, είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή γιατί πλέον θα ζήσουμε σαν άνθρωποι. Έλειπε πέντε χρόνια. Δευτέρα έφευγε, γυρνούσε Πέμπτη και μετά είχα παραστάσεις. Ίσως αυτό να ήταν και το μυστικό της επιτυχίας μας» κατέληξε.

To άρθρο Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Σαν σύντροφός του, χάρηκα που δεν μπήκε στην Ευρωβουλή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button