lifestyle

Δήμητρα Γαλάνη στη Δώρα Αναγνωστοπούλου: Τις έκανα τις βλακείες και το κατάλαβα

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε η Δήμητρα Γαλάνη στο Mega Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για το αν ξέφυγε κάποια στιγμή στη ζωή της κι ένιωσε να έχει φτάσει στα άκρα.

«Η μουσική μου με γύριζε πίσω κάθε φορά που πήγαινα να φτάσω στα άκρα», αποκάλυψε η Δήμητρα Γαλάνη στην εκ βαθέων συνέντευξή της στη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Φιρί φιρί το πήγαινα. Γύρισα πίσω μόνη μου. Με πήρα από τον σβέρκο και με γύρισα σαν τα γατιά, γιατί κατάλαβα ότι κάνω βλακεία κι είπα ”άντε ηλίθια” και με γύρισα. Γίνεται αυτό σε έναν τόσο συναισθηματικό άνθρωπο να υπάρχει μία τέτοια ορθολογιστική αντιμετώπιση. Η μουσική μου με γύριζε πίσω κάθε φορά που πήγαινα να φτάσω στα άκρα. Πού πας; Έχεις υποχρεώσεις. Μπορείς να το καταλάβεις ως μητέρα. Αλλιώς λειτουργείς όταν έχεις παιδιά κι αλλιώς όταν δεν έχεις», εξομολογήθηκε από καρδιάς η Δήμητρα Γαλάνη.

 

 

 

 

 

 

«Όταν έχεις (σ.σ. παιδιά) είσαι alert. Είναι κάπως το ίδιο κι εκεί αισθάνεσαι και λες ”τι παιχνίδι παίζεις;”. Έχεις υποχρέωση να επιβιώσεις, να υπάρξεις κι άσε τις βλακείες. Δεν με νοιάζει αν είσαι ευάλωτος, έχεις υποχρέωση στην ίδια σου την τέχνη και στο χάρισμά σου. Δεν το κάνουμε ό,τι θέλουμε αυτό. Τις έκανα τις βλακείες και το κατάλαβα», δήλωσε η Δήμητρα Γαλάνη.

To άρθρο Δήμητρα Γαλάνη στη Δώρα Αναγνωστοπούλου: Τις έκανα τις βλακείες και το κατάλαβα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button