lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη για την κλοπή του αυτοκινήτου της: Άφησαν όλα τους τα αποτυπώματα παντού

“Βρήκα το αμάξι μου, βρήκα αυτούς και μάλιστα, επειδή φοβήθηκαν, μου έστειλαν στο μαγαζί μου σε κούτες όλα τα προσωπικά αντικείμενα που είχα στο αυτοκίνητο” δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Για την κλοπή του αυτοκινήτου της και τον τρόπο που της το επέστρεψαν απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Δεν το ‘χω βάλει γενικά ποτέ κάτω. Πήρα ρίσκο ακόμα και να πάω εκεί. Με πήγαινε ο ταξιτζής στο σημείο και με ρώτησε αν ήθελα να καλέσουμε την αστυνομία, του λέω: άνθρωπέ μου, πήγαινέ με απλά εκεί», αφηγείται η Δήμητρα Αλεξανδράκη στους ρεπόρτερς.

«Μετά από λίγο που δεν ήταν στην εμβέλειά μου το αυτοκίνητο (μέσω του GPS εύρεσης) στο κινητό μου, κάλεσα την αστυνομία και αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους. Βρήκα το αμάξι μου, βρήκα αυτούς και μάλιστα, επειδή φοβήθηκαν, μου έστειλαν στο μαγαζί μου σε κούτες όλα τα προσωπικά αντικείμενα που είχα στο αυτοκίνητο», συνεχίζει η γνωστή influencer και επιχειρηματίας.

«Από ‘κει και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα το κάνει η αστυνομία, τους έχω δώσει πλήρη πρόσβαση σε όλα. Άφησαν όλα τους τα αποτυπώματα παντού», καταλήγει στην ιστορία της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

«Δηλαδή αλήθεια σε πειράζει η Ιωάννα Τούνη, επειδή η κοπέλα κατάφερε να φτάσει μόνη της από το μείον εκεί πάνω; Έχει κάνει τόσα πολλά για πάρα πολλούς, άσχετα αν αυτά δεν αναγνωρίζονται», απαντά σε σχετική ερώτηση η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανώς ενοχλημένη.

To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη για την κλοπή του αυτοκινήτου της: Άφησαν όλα τους τα αποτυπώματα παντού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button