lifestyle

Δέσποινα Βανδή: «Όταν σκέφτομαι τη λέξη “έρωτας” μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης Μπισμπίκης»

Φουλ ερωτευμένη είναι η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το δηλώνει με κάθε ευκαιρία.

Η Δέποινα Βανδή, παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων και στη δημοσιογράφο, Αθηνά Γεωργοπούλου, με αφορμή συναυλία της στα Γιάννενα για τα 30 χρόνια καριέρας της.

«Όταν με βρίσκουν νέα παιδιά στον δρόμο και μου λένε ότι μεγάλωσαν μαζί μου, λέω ευτυχώς που δεν είναι η γιαγιά τους να μου το πει. Μέχρι τη μαμά το ακούω, εντάξει… Αν πιάσουμε τις γιαγιάδες…», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Θα ήθελα να ανακαλυφθεί το χάπι των ερωτευμένων. Όταν είσαι ερωτευμένος, λάμπεις ακόμα κι αν είσαι άυπνος. Δεν σε νοιάζει αν τρως, είναι όλα υπέροχα…» πρόσθεσε, επίσης, η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Η ραδιοφωνική παραγωγός τη ρώτησε στη συνέχεια: «Όταν ακούς τη λέξη “έρωτας” τι θα πεις;» με τη Δέσποινα Βανδή να απαντάει «Βασίλης».

Ακόμη, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τα παιδιά της. «Ως μητέρα με βαθμολογώ με 9,5, θα αφήσω ένα μικρό ποσοστό κάπου έχω κάνει κάτι λαθάκια. Όταν με ρώτησες πριν για επιτυχία, θα σου έλεγα τα παιδιά μου. Νιώθω ότι, ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου είναι αυτά τα δύο παιδιά. Είναι καλοί άνθρωποι με αξίες, που σέβονται. Πάντα ήθελα να είμαι μάνα, δεν είναι όλες οι γυναίκες υποχρεωμένες να το νιώθουν αυτό». εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

To άρθρο Δέσποινα Βανδή: «Όταν σκέφτομαι τη λέξη “έρωτας” μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης Μπισμπίκης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button