Πολιτική

Γρηγόρης Ψαριανός για τα πυρά κατά καθηγητών μετά την επίθεση χάκερς: «Δεν θα το ξαναέγραφα με τις ίδιες λέξεις»

Για την ανάρτησή του σχετικά με την επίθεση των χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων μίλησε ο Γρηγόρης Ψαριανός υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ. 

Ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε γράψει χαρακτηριστικά…. «Οι καθηγητές των παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή «χάκερς» – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι μεγάλα καθάρματα και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλήκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε στο LIVE NEWS και στο Νίκο Ευαγγελάτο για την ανάρτησή του. «Εκδηλώθηκε μία άγρια κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων εν ώρα εξετάσεων των παιδιών μας και μέσα σε όλη αυτή την ιστορία ήταν αναμεμιγμένες 114 χώρες από όπου έγινα 160 εκατομμύρια ”χτυπήματα” μέσα σε κάποιες ώρες, με αποτέλεσμα να γρασάρει το σύστημα και να αργήσουν οι εξετάσεις για δύο με τρεις ώρες».

Υπήρξαν λοιπόν, κάποιοι καθηγητές που δράττοντας την ευκαιρία εξαπέλυσαν ένα αντιπολιτευτικό μένος, απέναντι μάλιστα σε μία Υπηρεσιακή κυβέρνηση και να πουν ”ααα καλά να πάθουν”. Όμως, εδώ εγώ εξοργίστηκα τόσο πολύ με αυτούς τους ανθρώπους που ενώ είναι δάσκαλοι παιδιών πανηγύριζαν, για να εκδηλώσουν μία αντίδραση σκληρή αντιπολιτευτικού τύπου, ως μη όφειλαν».

«Δεν θα το ξαναέγραφα με τις ίδιες λέξεις»

Οταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Ευαγγελάτο αν θα το ξαναέγραφε την ανάρτηση με τον ίδιο τρόπο απάντησε: «Δεν θα το έγραφα ξανά με αυτές τις λέξεις. Μπορεί να το έγραφα με άλλες λέξεις, μπορεί να ήμουν πιο ήπιος».

Και συμπλήρωσε: «Κάποιες φορές βγαίνουν από το στόμα μας λέξεις από οργή, ανεξάρτητα αν έχουμε ωριμάσει  κι αν είμαστε πολιτικοί. Είναι έκρηξη θυμού, γιατί υπάρχει μία λογική που λέει ”η κανονονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την αριστερά”».

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Ψαριανός του ασκήθηκε κριτική από το κόμμα του, την ΝΔ, για αυτή την ανάρτηση.

«Κι από το κόμμα με το οποίο κατεβαίνω, την ΝΔ μου έγινε κριτική σκληρή. Και μου είπαν γιατί; Έγιναν δηλώσεις και ειπώθηκε από κορυφαία στελέχη ότι ”διαφωνούμε με αυτή την τοποθέτηση, με αυτές τις εκφράσεις και με τον τρόπο που ο κ. Ψαριανός εκδηλώθηκε, αλλά δεν υπάρχει θέμα”».

Επίσης, ο κ. Ψαριανός ξεκαθάρισε ότι θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν έχει χρόνο ο Ανδρουλάκης να φθάσει ή να ξεπεράσει τον Τσίπρα»

Σχετικά Αναφορικά με την πορεία των εκλογών σχολίασε ο κ. Ψαριανός: «Δεν έχει χρόνο το ΠΑΣΟΚ και ο  Ανδρουλάκης να φθάσει ή να ξεπεράσει τον Τσίπρα. Εγώ νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μία ελαφρά, μάλλον, πτώση, κινούμενος από το 20 προς το 15% και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα κινείται από το 12 προς το 15%. Δεν νομίζω ότι θα συναντηθούν, αλλά η διαφορά τους θα είναι μικρότερη από ότι τώρα. Η ΝΔ θα έχει μία άνετη επικράτηση, θα έχει ένα μεγαλύτερο ποσοστό από το 41% που είχε, μπορεί να πλησιάσει το 45%».

O κ. Ψαριανός μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ζήτησε συγνώμη από τους ανθρώπους που θεώρησαν ότι έθιξε η δημοσίευσή του και αναφορικά με την πορεία των ερευνών της κυβερνοεπίθεσης είπε ότι υπάρχουν κάποια πρώτα ευρήματα.

«Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν σχέσεις ανθρώπων που οργάνωσαν αυτή τη επίθεση και εκπορεύονται από κέντρα που ίσως να είναι κι από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, από τύπους που έχουν κάνει κυβερνοεπιθέσεις στις αμερικάνικες εκλογές, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες».

To άρθρο Γρηγόρης Ψαριανός για τα πυρά κατά καθηγητών μετά την επίθεση χάκερς: «Δεν θα το ξαναέγραφα με τις ίδιες λέξεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button