lifestyle

Γιώργος Χρυσοστόμου: Με το 1/3 πήγα στο Βερολίνο και πέρασα 10 ημέρες βασιλιάς και δεν μπορώ να πάω στη Ρόδο στους γονείς μου

“Είναι λίγο ακριβά και δεν με συμφέρει οικονομικά να πηγαίνω στη Ρόδο” δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ μίλησε για την ακρίβεια και το πόσο δύσκολο είναι να ταξιδέψει στη Ρόδο για να δει τους γονείς του.

“Είναι λίγο ακριβά και δεν με συμφέρει οικονομικά να πηγαίνω στη Ρόδο. Έχω πάει αρκετές φορές στο Βερολίνο, που μου έρχεται το 1/3.

Πρέπει να πληρώσω και ξενοδοχείο για να δω τους γονείς μου, δεν χωράμε.

Το δωμάτιο που είχε 4 παιδάκια, τώρα έχει γίνει κάτι άλλο και δεν χωράει ένας άνθρωπος τεράστιος 45 χρονών” είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

  

“Τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα δεν μπορώ εκ των πραγμάτων. Το Πάσχα είναι μία ωραία εποχή, αλλά και πάλι είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου.

Είναι πάρα πολύ ακριβά και δεν θέλω να μιλήσω με νούμερα γιατί θα εκθέσω πράγματα, αλλά με το 1/3 πήγα Βερολίνο και πέρασα 10 ημέρες βασιλιάς και δεν μπορώ να πάω στη Ρόδο κι αυτό είναι ντροπή!” δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

To άρθρο Γιώργος Χρυσοστόμου: Με το 1/3 πήγα στο Βερολίνο και πέρασα 10 ημέρες βασιλιάς και δεν μπορώ να πάω στη Ρόδο στους γονείς μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button