Πολιτική

Γιώργος Τσίπρας για την απόλυσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ: Πιθανώς να ακολουθήσουν κι άλλοι – Είναι όλα ψέματα

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Γιώργος Τσίπρας απολύθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος μίλησε στο ΕΡΤnews, σχολιάζοντας σκληρά τα όσα υποστήριξαν στη συνέχεια κύκλοι της Κουμουνφούρου αιτιολογώντας την απόλυσή του. «7 προτάσεις, 7 ψέματα» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά…

«Μετά από μια ραδιοφωνική συνέντευξή μου στην ΕΡΑ, ειδοποιήθηκα ότι λύεται η σύμβασή εργασίας. Κυκλοφόρησε κάποια διαρροή από κύκλους της Κουμουνδούρου. Το μόνο που θέλω να πω, είναι 7 προτάσεις 7 ψέματα» είπε ο Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας για την απόλυσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Με αθλιότητες και μάλιστα παιδαριώδεις, δολοφονίας χαρακτήρα. Μία από αυτές είναι ότι όταν ανακηρύχθηκα υποψήφιος, παύθηκα από τη θέση του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας. Οι εκλογές έγιναν μέσα Απριλίου, εγώ παύθηκα μέσα Φεβρουαρίου, είναι 2 μήνες πριν. Αυτοδιαψεύδονται και οι ίδιοι. Αν τολμάνε ας κάνουν επίσημη ανακοίνωση». 

Ο ίδιος είπε ότι μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, απέκτησε μία έμμισθη σχέση με το κόμμα. «Η οποία σταμάτησε σήμερα… Και πιθανώς να ακολουθήσουν κι άλλοι, δηλαδή όποιος δεν είναι απολύτως της γνώμης του προέδρου. Δεν έπεσα από τα σύννεφα αλλά οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με αυτά τα οποία αναφέρουν».

«Δεν τολμούν να κάνουν επίσημη ανακοίνωση γιατί είναι όλα ψέματα. Είναι 7 προτάσεις, 7 ψέματα» επανέλαβε ο Γιώργος Τσίπρας.

To άρθρο Γιώργος Τσίπρας για την απόλυσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ: Πιθανώς να ακολουθήσουν κι άλλοι – Είναι όλα ψέματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button