lifestyle

Γιώργος Πατούλης: Λογικό είναι να θέλει η Μαρίνα να χρησιμοποιεί το επώνυμό της μετά το διαζύγιο

«Είναι μία προσωπική επιθυμία που μπόρεσε και τη δήλωσε και την έκανε», απάντησε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης ρωτήθηκε από τη Super Κατερίνα για την πρόσφατη συνέντευξη της πρώην συζύγου του στην εκπομπή I Love ΣουΚού, μέσα από την οποία εξέφρασε την επιθυμία της να χρησιμοποιεί πια το δικό της επώνυμο (Σταυράκη) αντί το δικό του.

«Έχουν περάσει 3μιση χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία.

Με τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους, μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε ελάχιστες επαφές έως καμία. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σταυράκη.

«Λογικό είναι να θέλει η Μαρίνα να χρησιμοποιεί το επώνυμό της μετά το διαζύγιο, πάντα είχε άλλωστε το πατρικό της όνομα. Είναι μία προσωπική επιθυμία που μπόρεσε και τη δήλωσε και την έκανε», απάντησε ο Γιώργος Πατούλης.

«Εννοείται ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό, ήταν προσωπική της επιλογή. Από ‘κει και πέρα, η ζωή συνεχίζεται και αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να προχωράει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», επεσήμανε ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής.

   

Κλείνοντας, ο Γιώργος Πατούλης ρωτήθηκε για την ατάκα της πρώην συζύγου του, η οποία τόνισε πως ήταν δική του απόφαση το διαζύγιο, ευχαριστώντας τον για αυτή την κίνηση. «Δεν έχω να κάνω καμία άλλη δήλωση», αρκέστηκε να πει.

To άρθρο Γιώργος Πατούλης: Λογικό είναι να θέλει η Μαρίνα να χρησιμοποιεί το επώνυμό της μετά το διαζύγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button