Πολιτική

Γιώργος Αυτιάς: «19:05 ήξερα ότι ήμουν πρώτος – Λοιδορήθηκα αλλά η κοινωνία μου είπε “σ’ ευχαριστούμε”»

Πρώτος των πρώτων αναδείχτηκε ο Γιώργος Αυτιάς στις ευρωεκλογές, συγκεντρώνοντας 305.422 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο με τη Νέα Δημοκρατία.

Την επομένη των ευρωεκλογών ο Γιώργος Αυτιάς, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόσο για την πρωτιά του στην κάλπη όσο και για τα μηνύματα των πολιτών στην κυβέρνηση της ΝΔ, με το κόμμα να χάνει τον στόχο του 33%, τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι εκλογές πέρασαν μέσα από το σούπερ μάρκετ, την υγεία, τη δημόσια διοίκηση και το συνολικό πακέτο της οικονομίας.

«Ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταλάβουν κάποιοι υπουργοί ότι δεν είναι αιώνιοι, είναι απαραίτητο ένα φρεσκάρισμα», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς, αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα της ΝΔ.

Σχετικά με τις δικές του κινήσεις μετά την εκλογή του στην Ευρωβουλή, ο ίδιος δήλωσε: «Θα πάω στις 13 περιφέρειες, θα καταγράφω συνεχώς τα προβλήματα της κοινωνίας. Όποια κοινοτική οδηγία έρχεται, δώστε μου 3 λεπτά».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως χθες τον πήρε τηλέφωνο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και του είπε «πας για τον φάκελο των οικονομικών, πράσινη ανάπτυξη και ΚΑΠ».

«19:05 ήξερα ότι ήμουν πρώτος, ήρθε ένας καταιγισμός μηνυμάτων, επικοινώνησα με όλα τα δικά μου πρόσωπα, έκανα τον σταυρό μου… λοιδορήθηκα γιατί είπα ότι η οικογένειά μας και η πατρίδα μας είναι το παν και βέβαια η θρησκεία μας. Με σταύρωσαν, αλλά η κοινωνία μου είπε ”σ΄ευχαριστούμε”», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Ξέρει ο κόσμος ότι εκεί που θα πάω, θα πάω για αυτόν. Εμένα μόνο η κοινωνία με οδηγεί».

To άρθρο Γιώργος Αυτιάς: «19:05 ήξερα ότι ήμουν πρώτος – Λοιδορήθηκα αλλά η κοινωνία μου είπε “σ’ ευχαριστούμε”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button