Αθλητικά

Η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού πήραν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό κωπηλασίας

Η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού πήραν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Ουγγαρία, στο στο διπλό σκιφ ελ. βαρών γυναικών.

Οι Ζωή Φίτσιου και την Μιλένα Κοντού κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος με χρόνο 7:31.94 και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας μόνο από τις Ρουμάνες Τζιανίνα Φαν Γκρόνινγκεν και Ιονέλα Κόζμιουκ, οι οποίες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης με χρόνο 7:29.63. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσαν οι Ιταλίδες Βαλεντίνα Ροντίνι και Σίλβια Κρόζιο με 7:33.73.

Είναι η δεύτερη σερί χρονιά που οι Φίτσιου και Κοντού κατακτούν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς το ίδιο είχαν πετύχει και πέρυσι στο Μπλεντ.

Ο Στέφανος Ντούσκος εξασφάλισε την πρόκριση στον αυριανό (28/4) τελικό του σκιφ ανδρών, καθώς κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην πρώτη ημιτελική σειρά με 7:30.05 και θα διεκδικήσει το τρίτο μετάλλιό του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σημαντική επιτυχία αποτελεί η πρόκριση στον τελικό του διπλού σκιφ ανδρών των Νίκου Χωλόπουλου και Γιάννη Καλανδαρίδη, που τερμάτισαν τρίτοι στη δεύτερη ημιτελική σειρά με 6:48.21.

To άρθρο Η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού πήραν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό κωπηλασίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button