Αθλητικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός LIVE το τρίτο παιχνίδι στα πλέι οφ της Eruoleague

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην προσωρινή της έδρα στη Σερβία για το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague και ενώ η σειρά βρίσκεται στο 1-1 μετά από δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε το μπρέικ στο πρώτο ματς και ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο δεύτερο παιχνίδι, για να μεταφερθεί η σειρά των πλέι οφ της Euroleague στη Σερβία, για δύο ακόμη αναμετρήσεις. Η ομάδα που θα φθάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα εξασφαλίσει και την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.

Παρακολουθήστε LIVE το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα Μεγάλη Τρίτη τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, με στόχο τη νίκη για το 2-1 στη σειρά και την ανάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας, ενώ θα ακολουθήσει νέα “μάχη” τη Μεγάλη Πέμπτη (2/5, 21:45).

Τα δύο ματς θα γίνουν στο “Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ” και όχι στην… αχανή “Σταρκ Αρένα” των περίπου 18.500 θεατών, όπου η Μακάμπι τελ Αβίβ έδωσε το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, όπως και αυτό με την Μπασκόνια για τα πλέι ιν της Euroleague.

Η γνωστή και ως “Χάλα Πιονίρ” με τη χωρητικότητα των 8.000 θεατών μπορεί να παίξει καλύτερα το ρόλο της έδρας για το συγκρότημα από το Ισραήλ, που θα έχει στο πλευρό του πάνω από 1000 οπαδούς.

Οι παίκτες του Όντετ Κάτας “σόκαραν” τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι καθώς πήραν τη νίκη με σκορ 91-87 και έκαναν δικό τους το πλεονέκτημα της έδρας. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αντέδρασε με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας 95-79 με ιστορική εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, .

Στον Παναθηναϊκό προέκυψε η πολύ σημαντική απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (ταλαιπωρήθηκε με βαριά συμπτώματα ιγμορίτιδας αλλά και έναν μικροτραυματισμό κι έτσι θα χάσει τα ματς στο Βελιγράδι).

Από την άλλη πλευρά, η συμμετοχή του Γουέιντ Μπόλντγουιν ήταν αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Αμερικανός γκαρντ έχασε το δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ, λόγω προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο που αποκόμισε από το πρώτο παιχνίδι και “πάλεψε” για να δώσει το “παρών” στο Game 3.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία).

Το πρόγραμμα της σειράς

Game 1 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91

Game 2 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79

Game 3 (30/04, 20:00) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός

Game 4 (02/05, 21:45) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός

Game 5 (εάν χρειαστεί 08/04) Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

To άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός LIVE το τρίτο παιχνίδι στα πλέι οφ της Eruoleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button