lifestyle

Γιάννης Μπρατάκος – Έλενα Ράπτη: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους και η αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας

Ο Γιάννης Μπρατάκος δημοσίευσε για πρώτη φορά μία φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο του με την Έλενα Ράπτη. Το μυστήριο τελέστηκε, ως γνωστόν, τα περασμένα Χριστούγεννα στο δημαρχείο Αθηνών με κουμπάρο τον Κώστα Μπακογιάννη.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Μπρατάκος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη γυναίκα της ζωής του, Έλενα Ράπτη.

Η υφυπουργός Τουρισμού στάθηκε στο πλευρό του συντρόφου της στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Μάλιστα, ο γνωστός πολιτικός αποκάλυψε ότι νοσηλεύτηκε ακόμη και στο νοσοκομείο.

«Ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα, πριν από κάποιους μήνες στο Δημαρχείο της Αθήνας. Τότε η ανηφόρα μας κατέληγε στον χαμογελαστό Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη. Η πιο πρόσφατη ανηφόρα με βρίσκει στο νοσοκομείο 401, υγιή και δυνατό πλέον, με την Έλενα αδιάκοπα δίπλα μου, γεμάτη πολύτιμη φροντίδα, αστείρευτη αγάπη και αληθινή έγνοια.

Οι διαδρομές που κάνουμε με τους ανθρώπους της ζωής μας δεν είναι πάντοτε εύκολες και ξεκούραστες. Οι δύσκολες στιγμές, όμως, είναι οι πιο καθοριστικές, καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας. Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας», έγραψε ο Γιάννης Μπρατάκος.

 

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα τα Χριστούγεννα του 2023 στο δημαρχείο της Αθήνας.

Το μυστήριο τέλεσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

To άρθρο Γιάννης Μπρατάκος – Έλενα Ράπτη: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους και η αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button